pobierz plik w całościMiejsce: Dalek Crucible, Ziemia Czas: 2009 Wrogowie: Dalekowie, Davros Towarzysze: Donna Noble, Rose Tyler, Martha Jones, Kapitan Jack Harkness, Sarah Jane Smith
Doktor wraz ze swoimi towarzyszami staje przez najpoważniejszym problemem z jakim kiedykolwiek miał do czynienia - musi uratować cały wszechświat przed zniszczeniem z ręki Davros. Dalekowie chcą zniszczyć TARDIS wraz z Donną w środku, jednak maszynę ratuje... Doktor powstały z metakryzysu spowodowanego niepełną regeneracją. Podczas, gdy Doktor próbuje rozwiązać sprawę w miarę pokojowo jego towarzysze mają mniej kompromisowe nastawienie.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
omg, ale się popłakałam. i na razie chyba tylko tyle jestem w stanie powiedzieć.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Rili, ale to głównie przez odejście Donny, bo szkoda mi jej było. I przez to też, że skończyłam już 4 sezon i nie wiem jak sobie poradze z nowym Doctorem. a Rose i inny Doctor to całkowicie nie wiem co o tym myśleć
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Bosh to naprawdę moja ikonka? Moje niepoznawanie własnych grafik trwa nadal
Z Donną mnie chyba aż tak nie ruszyło, bo spoiler z jej zakończeniem tak samo jak spoiler z zakończeniem dla Rose znałam od początku sezonu i po prostu dobiło mnie to, że okazały się one prawdziwe...
David będzie jeszcze przez następny rok
A co do nowego Doctora to ja jestem z tych, którzy uznają tylko jedno rozwiązanie - Jack powinien go był dostać
yup, to Twoja ikonka zawsze mam tak ,że najpierw ide na livejournala poszukać ikonek, a w końcu się poddaje, bo nic nie widze i ide na crystalcocaine
Z Donną to ja nic nie wiedziałam, skutecznie trzymałam się z dala od spoilerów i dlatego mnie to jednak poruszyło cały,cały rok ? ale i tak kiedyś odejdzie...
Jack jako Doctor ? kompletnie crazy idea
Ja jestem przekonana, że widziałam kiedyś zdecydowanie ładniejszą ikonkę z tej scenki *idzie szukać* Huh, nie znalazłam tego czego szukałm, za to zatęskniło mi się za Jenny *shakes head* Ale zerknij tutaj, ta dziewczyna robi takie inne ikonki.
I wiesz, gdybyś należała do fandomu to wiedziałabyś, że wtedy nie da się nie zostać zaspoilerowanym, bez względu na to czy się chce czy nie, poza tym zawsze traktowaliśmy ten pomysł z rozdwojeniem Doctora jako wymysł jakiegoś fana i po prostu nie mogłam uwierzyć, że RTD to wprowadził do serialu.
Tak calutki rok, będzie nadal we wszystkich specialach.
Jack jako Doctor ? WHAAAT?! Chyba nam się wątki pogubiły, ja mówiłam o tym, że Jack pownien był dostać tego Doctora, który wyrósł ze starej ręki, i tak ta ręka była Jackowa A co do tego, kto ma zastąpić Davida, to był taki pomysł, że John Simm [Master] Zresztą jeśli chodzi o te wszystkie przypuszczenia co do nowego aktora to jest kompletny crack i ja się w to nie zapuszczam zbytnio, czasem tylko dla lulzów i żeby być na bieżąco
haha :d aha, ja nie myślę, i to jest tego potwierdzeniem, but whatever, w takim przypadku i tak jest to dość crazy idea
a pomysł z dwoma Doctorami był ogólnie głupi, ale ja się niczego nie czepiam ja się bardziej skupiłam na wymazaniu pamięci Donny.
Nie podobało mi się,szczególnie,że po świetnym poprzednim odcinku bardzo liczyłam,że ten finał będzie fajny,no i bardzo czekałam na powrót Rose,a wyszło to wszystko trochę bez sensu.I to zostawienie jej drugiego Doctora:/,jak dla mnie happy end na siłę. Popłakałam się na koniec przy Donnie,smutną miała końcówkę Miałam strasznie mieszane uczucia po tym odcinku,chyba poprostu było tego wszystkiego na raz za dużo.Sprowadzili wszystkich ostatnich towarzyszy,tylko po to,żeby byli,a większość nie odegrała specjalnej roli Zawsze dobrze widzieć Jacka w DW:)
Też wolę poprzedni odcinek niż ten... Strasznie szkoda Donny... w końcu podniosła jej się samoocena, ale nie może się o tym dowiedzieć Martha będzie teraz pracować dla Torchwood? To byłoby ciekawe. I w końcu Tardis działało tak, jak powinno... a potem Doc znów został sam
Epickie. Cudowne. Zaskakujące. Wzruszające. Smutne. Kochane Z duplikowany Doktor to szalony pomysł, ale wyszedł w porządku. Chociaż mogłoby być więcej scen Doktor/Doktor. Jednak wszystko to przebiła DonnaDoctor - cudowna była! Szkoda tylko, że tak się to skończyło. Strasznie smutny finał, smutniejszy niż zostawienie Rose w innej rzeczywistości w S02. Jednak wciąż liczę na to że zobaczymy Donne. Skoro Daleki tyle razy wrócili to czemu nie ona? Cudna scena jak Tardis było pełne towarzyszy i znajomych Doktora i on im wydawał polecenia i to jak powiedział żeby Jackie nic nie robiła I to holowanie Ziemi Co za pomysł! Jednak najbardziej szkoda Doktora - tyle osób było w TARDIS, a na końcu został i tak sam. Dobre było jak Doktor pytał się Gwen odkąd jej rodzina żyję w Cardiff Taka aluzja do pierwszego sezonu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p