4x07 Détente
pobierz plik w całości
------------------------------------------------------------------------------
Arvin mnie denerwuje. Jakoś nie wierzę w jego wielką przemianę i chęć pomocy. I jeszcze jakieś ale ma za to, że Syd go tak traktuje. Czemu on się w ogóle dziwi - doprowadził do śmierci jej najbliższych osób, a udaje wielce obrażonego, jak Syd mu to wypomina. Cokolwiek zrobi i tak go raczej nie polubię
Nadia z Syd tworzą niezły duet, chociaż mam pewne wątpliwości co do Nadii.. za bardzo zbliża się do Sloana, to nie wróży dobrze.
While Sydney and Nadia argue about Nadia's acceptance of Sloane's fatherly concerns, Sloane worries about Nadia's well-being when she and Sydney go undercover as wealthy, irresponsible young heiresses to uncover the whereabouts of a deadly chemical.
------------------------------------------------------------------------------
Arvin mnie denerwuje. Jakoś nie wierzę w jego wielką przemianę i chęć pomocy. I jeszcze jakieś ale ma za to, że Syd go tak traktuje. Czemu on się w ogóle dziwi - doprowadził do śmierci jej najbliższych osób, a udaje wielce obrażonego, jak Syd mu to wypomina. Cokolwiek zrobi i tak go raczej nie polubię
Nadia z Syd tworzą niezły duet, chociaż mam pewne wątpliwości co do Nadii.. za bardzo zbliża się do Sloana, to nie wróży dobrze.
Post edytowany: dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo.
Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.