Sookie journeys away from Bon Temps; Eric and Bill try to win back the human public; Jason learns that no good deed goes unpunished; Tara finds refuge in close quarters; Sam bonds with his own; Hoyt and Jessica debate the dinner menu; Jesus urges Lafayette to join a coven; Terry tries to alleviate Arleneʼs fears about the baby.
Premiera - 26.06.2011
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Że co?! Odcinek strasznie dziwnie mi się oglądało, szczególnie początek. Wróżki mają master plan i to one będą walczyć z Sookie na przestrzeni sezonu. Fajnie jeśli ona zacznie panowac nad swoimi umiejętnościami. Jednak ta zniszczona kraina i ucieczka pod obstrzałem z fireballi było dziwne. Wojna domowa? Jakiś ruch oporu? A te wróżki wyglądały jak orki ciekawe czy smoki się pojawią kiedyś
W sumie podoba mi się motyw z przeniesieniem akcji o rok. Fajnie jest zobaczyć bohaterów w nowych rolach. Jessica i Hoyt są fajnie jak się kłócą. Jajecznica Tommy wygląda dziwnie i jednak został postrzelony przez Sama. Jednak nie podoba mi się to. U Tary dziwnie i pewnie będzie nudno - walczy w klace i znalazła sobie dziewczynę.
Podoba mi się zmiana jaka zaszła u Jasona. Został policjantem i pracuje razem z Andym. I to teraz on traktuję tą poważnie, a Andy uzależnił się od V. No i fajnie bo już przygody głupkowatego brata Sooki robiły się nudne. Bardzo ciekawe czemu go porwali. I czy ma to jakiś związek z Crystal.
Najbardziej w odcinku jednak podobała mi się polityka wampirów Orędzie Eryka do obywateli cudowne. Ten to by się nadawał do polityki natomiast Bill jako król mnie zdziwił. On?! Przecież on za młody jest, lepiej Eryka by byłą wziąć. I co z Sophie Ann? Mam nadzieje, że gdzieś żyję. I czemu szpieguje czarownice? czyżby bał się nekromantów? w Angelu nekromancja stanowiła spory problem dla wampirów
Petunia jako nawiedzona czarownica - no nieźle zagrała. Ciekae tylko co dalej. I jak się to połączy z wątkiem Sookie. Chociaz trochę za wcześnie żeby coś przewidywać.
Sam i jego terapia na gniew
Arleen i jej dziecko - jakoś średnio mi się widzi ten wątek.
Według mnie przeniesienie akcji o rok do przodu jest fajnym posunięciem.
Pierwszy odcinek był takim typowym wprowadzeniem. Moim zdaniem akcja zacznie dziać się od 3 odcinka, kiedy wszystko zastanie odpowiednio nakreślone. Bardzo, ale to bardzo pozytywny motyw z Sookie i Ericiem. Chętnie zobaczę tych dwóch razem i Billa zżerającego się z zazdrosci
Oglądane: Desperate Housewives, Dexter, Grey's Anatomy, One Tree Hill, The Vampire Diaries, Brothers & Sisters, Chuck, Pretty Little Liars, True Blood, Weeds, 90210, Californication, Gossip Girl, Nursea Jackie, Private Practice, Episodes, Supernatural, Hung, Cougar Town, The Good Wife, Fringe, The Walking Dead, QAF
Początek serii i wszystko wywrócone do góry nogami! Nie to, żeby mi się nie podobało, po prostu się tego nie spodziewałam. Ale do rzeczy: Sookie i wróżki - nieźle... A już miałąm obawy, że zrobią z nich świetliste, czyste i delikatne istotki. Na szczęście! twórcy całkiem zgrabnie tez wątek rozwinęli. A biedna Sookie straciła cały rok! Eric - on jeden wierzył, że Sook wróci cała i zdrowa Lubię go coraz bardziej o ile to możliwe ^.^ Akcja z kupnem domu trochę dziwna, i... sama nie wiem... No ale to Eric, czego można by się po nim spodziewać? Tommy i Sam - pierwszy bardzo mi nie odpowiada, drażni mnie cały czas, ciągle jednak nie bardziej niż jego braciszek... A Sammy? Terapia grupowa była świetna Ale ciągle go nie lubię. Lafayette - co się do diaska stało z jego włosami?! FU! No i ta heca z czarami... Jakoś nie bardzo mi podszedł w tym sezonie nad czym ubolewam. Tara - zobaczyć ją na ringu - lekki szok, ale dałam radę. Zobaczyć ją w objęciach innej dziewczyny? WHAT?? Było to co najmniej dziwne a na pewno nie spodziewane. Ale w sumie nie miałabym nic przeciwko gdyby jej dziewczyna dołączyła do obsady na dłużej. Arleen i jej dziecko - creepy... Ten maluch na prawdę mnie niepokoi. Nie wiem czy sobie to wymyślam, ale chyba podzielam zdanie Arleen na jego temat...
Ogólnie początek nieźle zakręcony, wstrząsną nieco moim poglądem na bohaterów i tym co sobie o nich umyślałam. Wszystko się trochę zatrzęsło i poprzewracało, ale... Ale jestem pełna nadziei, że jednak coś dobrego z tego będzie.
Początek nowej serii świetny! Zdecydowanie True Blood to moja ścisła czołówka seriali.
Bardzo podobał mi się pomysł z przesunięciem w czasie. Fajnie jest zobaczyć wszystkie postacie po roku przerwy. Trochę się pozmieniało jak widać. Andy uzależniony od soku, Jason oficjalnie zastępcą szeryfa, Tara na wyjeździe i w dodatku jako lesbijka. To był dla mnie nie mały szok. Arleen dalej świruje na punkcie dziecka, a z kolei u Jesusa i LAfayetta rozwija się wątek magii, który kompletnie do mnie nie trafia.
Nie podobały mi się również początkowe sceny w wróżkolandii. Dialogii Sookie z dziadkiem fajne, ale to na tyle.
Pam przed kamerą. No, ale wkroczył urodzony aktor - Eric i dali radę. Nieziemska była ta scena kiedy Eric i Bill przemawiają. Erica jeszcze bardziej polubiłem w tym odcinku. Hehe, kupił do Sookie. NIeźle się dziewczyna zdziwiła.
Jess i Hoyt - oni są przekapitalni. Ta ich kłótnia i jajecznica zrobiona przez Jess. Ojj nie chciałbym takiej zjeść...
Bill królem - to dopiero coś!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Ciekawe rozpoczęcie sezonu. Najbardziej podobały mi się sceny we Wróżkowie. Najpierw wszystko takie jasne i szczęśliwe, a później magiczny cios Sookie i wszystko staje się szare i brzydkie. Świetnie to wyglądało, jeszcze te rzucanie magicznymi granatami. Szkoda, że dziadek tego nie przeżył. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń związany z wróżkami. Widać, że jakaś wojna domowa im się tam szykuje. Tak myślałem, że nastąpi jakieś przeniesienie akcji w czasie. I tak się stało. Rok i dwa tygodnie zrobiły swoje w losach bohaterów. Jason stał się pełnoprawnym zastępcą szeryfa, a Andy uzależnił się od soczku V. Co do Jasona, to jestem ciekawy co te panterołaki chcą z nim zrobić i dlaczego zareagowali dopiero po upłynięciu roku. Lafayette wstąpił do wiedźmiowego kręgu Jesusa, dziwny wątek. Jedyna ciekawa rzecz to szpieg w ich szeregach, który okazał się służyć Królowi, a Królem okazał się Bill Compton - wielka niespodzianka. Mam nadzieję, że pokażą nam co się stało z Królową i że jeszcze ona żyje. Eric kupił dom Sookie. No to Sookie z rąk jednego wampira trafiła do drugiego. Swoją drogą świetny występ Erica przed kamerą. Tara/Tina walcząca w klatce. Bardzo miłe zaskoczenie. A że jest chłopakiem jest dziewczyna, jest mi totalnie obojętne. Jessie/Hoyt jak zwykle zabawnie u nich. Sam i jego grupa wsparcia. Genialne. Tommy jednak przeżył, szkoda...do tego jeszcze szwęda się z matką Hoyta. To się dobrali. Arlene jednak urodziła dziecko i jest to chłopak, który urywa lalkom głowy.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p