pobierz plik w całości
Cristina and Burke's wedding day arrives - along with the interns' first exam results - and a successor to the Chief is named, as Callie and George make a big decision about their relationship.
Emisja 17 maj. To już ostatni odcinek-niestety
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 21 maja 2007, o 18:10 przez ariena, łącznie edytowano 1 raz
----> a to jeden z powodów, beznadziejnie to rozegrali. Wiadomo, że Preston miał odejśc ale tak??!! Poza tym wątek "siostry" Mer mnie niepokoi, jak zacznie kręcic z Derekiem to się załamię.
Dlaczego związek Mer i Dereka musiał się posypać Dla mnie to był McCouple I Callie zastąpi Bailey-NIEEEE Jestem po prostu rozczarowana....
Ja czekam z niecierpliwością na kolejny sezon, bo jestem ciekawa co będzie z Georgem, jka Meredith bedzie traktować siostrę, ale szkoda, że ma nie być Addison, bo bardzo ją polubiłam, a wie ktoś kiedy zaczyna się 4 sezon?
HeroSHI napisał(a):Słyszałam, że mają zrobić całkowicie nowy serial z Addison w tym nowym szpitalu w LA
To by nawet całkiem fajne było, bo przy końcówce to chyba ona najfajniej grała i jej postać była najciekawsza, ogólnie ten motyw w innym "szpitalu" nie przypominał ogólnie Greys Anatomy.
O kurcze, biedna Cristina Mało wiarygodne odejście Burka.. To on cały czas zespalał ten związek, a tu zdecydował się odejść. Prędzej uwierzyłabym, gdyby go po prostu uśmiercili, a nie tak..
ten odcinek to jak dla mnie byl taki ja caly ten sezon, no moze z wyjatkiem poczatkowych odcinkow. byl "dark and twisty"
jesli chodzi o Mer i Der to watpie zeby Derek krecil z Lexie, przeciez powiedzial ze Mer jest miloscia jego zycia a faceci jak Derek nie przespia sie z siostra ukochanej. predzej Mer wywinie jakis numer. moze z Markiem?
Odejście Burke'a beznadziejne...biedna Crisitna...pierwszy raz się tak bardzo zaangażowała, już sama się przekonała do ślubu i wierzyła w to że ich związek przetrwa...
No i wyszło szydło z worka - nieźli przyjaciele...
Pojawił się mąż Avy...szkoda mi było Alex'a...się zdecydował i jej już nie było...scena jak Ava płakała i chciała powodu by zostac była super...Alex pierwszy raz się nie przestraszył i chciał związku a tu lipa...
Der/Mer - no cóż wali się związek...ale Derek'a rozumiem, bo Mer nie daje mu szczęścia...
Cristina bez brwi była genialna.
Słowa przysięgi Burke'a soooo cute, bo so unrealistic...
Callie została Chief Resident...Miranda byłaby może i lepsza, ale po ostatnim odcinku się tego spodziewałam. a George nie zdał...
Paulina napisał(a):Cristina bez brwi była genialna.
Słowa przysięgi Burke'a soooo cute, bo so unrealistic...
Przezabawnie urządzili Cristinę A Burke na sali operacyjnej, recytujący przysięgę - mióóód...
Tak mi szkoda pary Burke/Yang. Nie rozumiem, nie rozumiem. Oni muszą go przywrócić! Chrzanić konflikty, chrzanić George'a i jego prawie kazirodczy (jak dla mnie) związek z Izzie...
Cristina bez brwi to było wielkie LOL! Albo jak kroiła bo musiała, wyglądała jak ufo. xd Potem jak przypomniała sobie że zmyła tekst. Szkoda mi było Cristiny i Prestona, lubiłem ich najbardziej... Szkoda że już 'ich' nie ma.
Ci od odmrożeń... Dobrze im tak. ;/
Bailey mi było żal jak czytała kto wygrał konkurs...
Napisaliście wszystko co chciałem napisać, więc się nie będę przemęczać. Ja tylko dodam, że nie podobał mi się ten finał, odejście Burke'a - wolałbym śmierć. Od tak o sobie odszedł. George nie zdał testu, Bailey zawiedziona. Wogóle jakoś smutno sie to skończyło. MerDer jest niepewny i nie wiem co o tym myśleć. A, wogóle sie zawiodłem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p