Someone close to Danko is in danger. HRG's life spirals out of control. Hiro and Ando continue their roadtrip to deliver Matt Parkman Jr. to his father. Angela, Nathan, Peter and Claire come together to unearth past secrets.
Data emisji: 06.04.2009r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek ma dużego plusa za to że było poświęcone miejsce każdej postaci. Niektórym mniej, a niektórym więcej, ale przynajmniej każdy wątek się ruszył. Najlepsze sceny były z Noahem i Sylarem ty momenty niepewności czy teraz właśnie pojawił się zmiennokształtny czy może to prawdziwa postać. Podobało mi się jak Gabriel powiedział że go nie zabiję tylko zniszczy Japończycy też nie drażnili jak mają to w zwyczaju, było kilka zabawnych sytuacji szczegolnie ich miny. I wyczucie Hiro. Tylko skąd wiedział gdzie ma iść, przecież Mohinder nie wiedział gdzie mieszka Denko. Najnudniejszy był wątek Matta. Od razu było wiadomo że jej nie zabiję chociaż fajnie znęcał się nad Denkem. Tylko ciekawe po co mu dziecko teraz. Mohinder znalazł dawne rzeczy ojca - bez sensu przecież o tym powinien wiedzieć już dawno... Rodzinka Pettrelich i Noah trafili na Coyote Sands, czyżby tam była pierwsza czystka ludzi z mocami? Pewnie tak tylko gdzie w tym wszystkim jest siostra Angeli i ojciec Mohindera. Mam nadzieje że przyszły odcinek nie będzie cały w przeszłości...
Odcinek był troche nudny, ALE ciekawy. Więc +. Ando/Hiro są najlepszi. Ich miny i mały Matt Parkman, Noah świruje, ale wie, że Sylar żyje. Wątek Matt'a rzeczywiście nudny i nie ciekawy. Denko i ta babka - LOL. Teraz rodzina i Noah są w Coyote Sands, jak to Czesiek powiedział. Tylko od razu mam pytanie. Co to jest czystka ludzi z mocami? Niestety z Heroesów często dużo zapominam - to sie powinno oglądać z dnia na dzień, a nie.
Czystka czyli eliminacja To tylko moje domysły że kiedyś eliminowano zagrożenie tak jak teraz a odpowiedzialni byli za to Linderman, Angela i reszta z tego starego zdjęcia. Teraz natomiast Angela chcę pokazać rodzinie i Noahowi prawdę żeby ich przestrzec przed tym co zrobiła. Czysty domysł ale może coś się okażę prawdą
z odcinka na odcinek coraz gorzej, oglądam bo głupio mi tak skończyć kilka odcinków przed końcem. Mam nadzieję, że to ostatni sezon. Widać, że kończą im się pomysły. oby tylko jakoś sensownie zakończyli i pozamykali wątki. Robią z tego drugi PB
Hiro i Ando, no myślałem że zdechnę! ;d;d;d;d;d Czesiek, Dzieciak Mattowi potrzebny jest żeby miał po co żyć i żeby dalej był w serialu a nie się poddał i żeby dalej zanudzał, chociaż czasami ma przebłyski sensacji. p Fajna akcja z rodzinką, trzeba im to oddać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p