1x01 Strange Love • peb, filmweb, rapidshare, torrent
2008
Informacja
Wampiry ujawniły swoje istnienie, ponieważ "teoretycznie" mogą się obejść bez ludzkiej krwi. Jednakże ludzie zdają sobie sprawę, że sztuczna krew, która pozwala na egzystencję tych dwóch gatunków jest jak wegetarianizm. Powstają spory i problemy. Obok tych wydarzeń żyją mieszkańcy małego miasteczka. odcinki czystej krwi
pobierz plik w całości
ja uwielbiam klimat wampirkowy, ale zgadzam sie z justin odcinek nie porywa, a intro w cale nie jest takie swietne [ale jak juz tlen wspomnial o gustach sie nie dyskutuje]. Pilot, hmm... powiem szczerze, ze widzac tylko plakat filmu mialem nadzieje na cos lepsiejszego a nie serial krecony na jakims zadupiu w usa ;/
Ogolnie odcinek przynudza, podczas tylko tego odcinka stopowalem go z 5 razy bo stwierdzalem ze ciekawszym zajeciem bedzie robienie herbaty niz ogladanie go W takim serialu oczekiwal bym morze tajemniczosci i wiecej niespodziewanego, a tu tylko takie male jeziorko
Jednego jestem pewny obejrze kilka nastepnych odcinkow, ale jesli akacja nie zacznie sie rozwijac szybciej to nie dotrwam do konca.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
pierwsze odcinki rozczarowują nieco ale z drugiej strony są potrzebne do nabrania akcji w następnych epizodach. Dużo szczegółów i takiego wprowadzania może niektórych zniechęcić. Mowa oczywiście o 2 pierwszych odcinkach albo nawet samym pilotażu.
No dobra, obejrzałem . Powiem, że mi się podobało nawet bardzo . Za bardzo nie wiem co napisać, bo jeszcze mało z tego kapuje (xD), ale na pewno będę oglądać dalej.
Dość ciekawy serial, może nie jakaś rewelacja ale serio mnie wciągnął. Bohaterka zakręcona, ale sympatyczna. Brata za to ma psychola. A główny wampir nie taki zły.
Pierwszy odcinek świetnie wprowadza w klimat serii, od razu otwierają się pewne wątki, których kontynuacji jest się ciekawym. Sookie zachowuje się specyficznie, czasem naiwnie i głupkowato, no i wysławia się tak jak się wysławia, ale dzięki temu bardziej przypomina typową młodą kelnerkę z baru w małym mieście w Luizjanie ;-) Jestem ciekawa, co będzie dalej, już za 9 dni rusza emisja w HBO!
Jak już oglądam od nowa przed emisją drugiego sezonu to pokomentuje. Zdanie pewnie zmieniłem diametralnie...
Pilot był niezły - w pewnych momentach nudny, ale ciekawy. Intro jest genialne. Bohaterowie mi się podobają. Szczególnie polubiłem Sookie i Tare. Zapowiada się coś pomiędzy telepatką a Bill'em - wątek miłosny w serialu o wampirach jest praktycznie zawsze i tu mi się podoba. Jason jest taki sobie.
Jakiejś poważnej fabuły jeszcze nie ma, ale serial jest naprawde dobry. (Wiem, bo w tamtym roku obejrzałem serial do 7 odcinka. Przestałem z powodów niewyjaśnionych Teraz zaczynam, żeby skończyc już całośc przed rozpoczęciem sezonu numer dwa)
Zaczęłam nadrabianie przed 2 sezonem Sookie mnie drażni - chyba jak większość, która się tutaj wypowiada, ten akcent i ta przerwa wiem wiem dziewczyna z zapyziałego miasteczka, ale jej zachowanie jest czasem conajmniej nienormalne Bill jest ok, ale Sama jakoś nie lubię hmm dziwny jest...
Pisze to w pierwszym odcinku tego shitu choć oglądałem całą serie robię to dla kogoś kto ma zamiar to oglądać, człowieku jeśli cenisz sobie czas i masz go mało lub nie lubisz go tracić tak jak ja to zrobiłem nawet nie zastanawiaj się nad tym serialem akcji w każdym odcinku choć trwa on ponad 50min jest góra 5min i to zawsze ostatnie, więc odpuść sobie True Blood dobrze ci radze
Z Supernaturalem dobijam do końca, więc pora zabrać się za kolejny serial. Upatrzony od dawna, jeden z wielkich hitów HBO - mam nadzieję, że się nie zawiodę.
Wrażenia po pilocie dobre, aczkolwiek nie rewelacyjne. Sookie jest bardzo wyrazistą postacią i przy tym niesamowicie dziwną. Ciekawi dlaczego ma umiejętność słyszenia myśli innych... Znudzona dotychczasowym życiem chce zaznać przygody z wampirami. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Końcówka odcinka nie wróży dobrze. Szkoda jej, bo nieźle te świry ją poturbowały. Może jeszcze w następnym odcinku pojawi się poznany wampir. Fajna, tajemnicza postać. Chyba nawet bardziej intrygująca niż Sookie.
Co mnie zaskoczyło - ludzie i ich podejście do wampirów w tym serialu. Nie spodziewałem się takiego podejścia. Kompletne pogodzenie się z tym, że wśród nich chodzą wampirki. Jak widać nawet nie tylko sobie chodzą, a jeszcze uprawiają seks z ludźmi. No, no zapowiada się ciekawie.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p