While preparing for his big wedding day, Dexter has to figure out a way to remove Miguel from his life for good, but how does Dexter manage to do this when Miguel is not only a highly placed D.A., but also his Best Man? Rita has troubles of her own, when Syl reveals that Miguel has been seeing one of his old flames. Meanwhile, Debra finds a new clue that brings her even closer to catching the Skinner.
Premiera - 7 grudnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Początek był wyrąbisty !! Ciekawe czy tego ktoś się spodziewał Cały odcinek był bombowy. Tylko co tu jeszcze może być dalej. Czy zdejmowacz skór rzeczywiście dopadnie Dexa. Jakoś w to nie wierze. Hehe niezły miał ten suprise Miguel. Otwiera drzwi, a tu Dexter z strzykawką Dla mnie 10/10 !! Bomba !!
W końcu kolejny Prado do kolekcji, szczerze nie lubiłem go od początku nawet jak był "przyjacielem" Dexa. Ciekawe co La Guerta na to że Dex się z nią umówił a tutaj jednak lipa, może być kiepsko z tym, bo w sumie to będzie noc w którą znika Miguel, oj zobaczymy co z tego będzie
Coś czuję że ostatni odcinek sprawi że każdy skończy oglądać z szeroko otwartymi ustami ze zdziwienia...
God gave Rock'n'Roll to You
Pochłonąłem: The Sopranos, Dexter (s1-3), Californication (s1-2), Skins (s1-2). Gossip Girl (s1), Pitbull, Weeds (s1-4), Scrubs (s1-7), House M.D. (s1), Sons of Anarchy (s1), Secret Diary of a Call Girl (s1), Generation Kill, Pochłaniam: Skins (s3), Lie to Me (s1), the Mentalist (s1), Gossip Girl (s2)
Hahaha, hahahahahahahahahahahahahaha! LOL Początek wymiata ;d Jest! Dex zrobił co trzeba! A Wiadomość którą zostawił na jej sekretarce zostawił specjalnie dla Miguela. Nie jest na tyle głupi by ją tam zostawić, usunął ją na bank. Ciekawe co będzie z gościem od skór, mam nadzieję że Dex go dorwie...
Kolejny raz muszę zacząć tak samo - świetny odcinek! Początek niesamowity, nie spodziewałem się że to będzie wieczór kawalerski. Pewnie tak jak wszyscy Sprawa Skinnera idzie do przodu, ale tak naprawdę teraz zeszła na drugi plan - liczył się tylko Dexter i Miguel. Końcówka świetna, ciekawe czy teraz zedrze z niego skórę. A fuj! Tylko będzie musiał jeszcze wykończyć ściągacza żeby wszystko się zgadzało. Dziwne trochę że nie podrzucił w hotelu Pedro pierścionka Ellen. Ciekawe co scenarzyści szykują na zakończenie oby coś awesome
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p