Bobby is poisoned with a dream potion and lapses into a deadly coma, so Sam and Dean take the potion themselves to enter the dream and save him, but to do so they all must confront their own personal nightmares
Data emisji: 08.02.2008
Zapowiada się ciekawie. Może się pojawić coś z przeszłości braci.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Genialny odcinek z naprawdę świetnym zakończeniem:) Może sam wątek wchodzenia w czyjeś sny jest ciekawy a do tego jeszcze pokazano "prawdziwe oblicze" Deana:) Bella jak zwykle pokazała pazurki... Szczerze mówiąc myślałam, że ona będzie kręcic z Deanem, a tu nie... Nie spodziewałam się takich fantazji po Samie:)
Odcinek bardzo przyzwoity, sama idea wchodzenia w czyjeś sny ciekawa, rozmowa Deana z Deanem , fantazja Sama z Bellą ;P , no i Bella znowu ich wykiwała z Coltem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Fajny odcinek! Wchodzenie czyjeś sny bardzo ciekawe, sam bym chciał spróbować Sen Sama o Beli. Któż by przypuszczał? Bela wykiwała chłopaków, myślę, że w następnym odcinku nie odzyskają Colta. Dopiero za jakiś czas znów spotkają Belę...
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
bardzo fajny odcinek naprawdę... ostatnia scena Dean jako demon ten uśmiech i pstryknięcie palcami powalające... Belle zapewnie spotkają później może pociągną wątek z Samem przy następnym spotkaniu... w takim wypadku można się spodziewać jakiegoś epizodu Dean/Ruby szczególnie że w odcinku 9 ich rozmowa była całkiem "serdeczna"....
Bela fe... Wkurza mnie ta laska. ;] Ale przynajmniej ładna jest i śni się Samowi. Odcinek był w porządku, ale brakowało mi Ruby. No i sobie przypomniałem o tym że ich gliny ścigają, szkoda że ten wątek zanikł...
No i znów dobry odcinek. Pomysł ze snami bardzo trafiony. Polubiłem Bobbyego i lubie z nim związane wątki...
Sammy był niemożliwy. Niemoralny sen o Beli, a później niestety natura. Ajj, biedny Sammy, nie chciałbym się znaleźć w takiej sytuacji. Ale tak się zastanawiam, czyżby Bela zaczęła się podobać Samowi? Ja tam ją lubię. Przebiegła sucz z niej, ale da się lubić. Teraz kiedy ukradła Colta może być z nią więcej wątków. Ciekawe, czy będzie chciała go braciom opchnąć? Za darmo zapewne nie odda...
Dean w końcu zrozumiał, że nie warto umierać. No i niech tego się trzyma!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Bela to jest sprytna . Oczywiste było , ze nie przybyła 'tylko' pomóc braciom, musiał coś z tego mieć . W tym przypadku jest to colt, a to juz nie zabawka.
Bobby w tarapatach ,więc bracia przybywają. Dowiedzieliśmy się , że Bobby zabił swoją żonę gdy ona byla opętana przez demona, ratunkiem okazało sie wybudzenie sie ze snu.
Dean tez sie nieżle wpakował, spotkanie z drugim Deanem przemówiło mu do rozsądku, teraz chce walczyć o swoje życie.
Sam niezły miał sen, a pózniej jak Bela weszła to śmiesznie sie zachowywał .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p