pobierz plik w całości
Ale aju on nie jest zły teraz pasuje w kategori bałtroczykowej jako babadziwo takie niewiadomo co Ni to pies ni wydra To jest irytujace i to przez cała ta beznadziejna Elle w pewnej czesci, dlatego ja maja usmiercic, a najlepiej jak ja sciagnie ze snajperki tatus I wtedy wróci stary zły Sylar
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ale o co Ci chodzi, że Sylar nie jest już zły? Fakt faktem, że papa Petrelli pokazał mu, że może zdobywać moce bez zabijania ludzi, ale to nie zmienia faktu, że nadal będzie zabijał każdego kto mu się nie spodoba. Choć może... nie jestem zbytnio obiektywna, bo uwielbiałam Sylara nawet w przyszłości, w której był niegroźnym Gabrielem i robił śniadanie małemu Noah
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Dzięki zaćmieniu ci "dobrzy"maja szanse na rozwalenie tych "złych" i to w normalny sposób bez żadnych ceregieli i podejść Znając życie tak nie będzie, ale lepiej dla nas
Grosz8 napisał(a):heh no pewnie tak, ale teraz Hiro taki p****** :F
jaki ?
//tlen.exe: Ocenzurowane jest, więc się nie domagaj wyjaśnień.
Odcinek był taki sobie, ale jako że jest to Part 1 potraktuje go jako wstęp do czegoś większego. Chociaż tak naprawdę nie mam pojęcia jak zostanę zaskoczony... Claire mogłaby zginąć bo jest denerwująca. Hiro/Ando/Matt/Daphne - jak dla mnie za dużo miejsca na tak mało istotny wątek... Nathan/Peter - nudne! Angela/Arthur - za mało ich w tym odcinku... Mohinder - zapamiętałem tylko okropne sceny z jego udziałem... Strauss - to mnie akurat ciekawi Sylar/Elle - para odcinka chociaż ich wątek strasznie naciągany. Końcówka odcinka może i miała być dramatyczna, ale nie wyszło jak dla mnie Noah nikogo nie zabiję, a Cliare wyjdzie z tego, a po zaćmieniu wszyscy odzyskają swoje moce albo nawet jakieś bonusowe
a ja jestem bardzo niezadowolone z tego epizodu ... Od zacmienia slonca czyli ok 18 minuty kompletnie nic nie widzialem W lesie to nie mam pojecia co sie dzialo i wogole strasznie zle sie ogladalo
Odcinek taki sobie i właściwie pamiętam teraz tylko jedną scenę - Hiro kiwający głową tak jak żółw w akwarium
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Hiro i 'holly crap', umarłem. Wogóle jest teraz świetny. Noah zabije Sylara pewnie. Chyba, że trafi Elle. Wogóle nudny był ten odcinek, spodziewałem sie czegoś lepszego. Daphne o kulach, Oo. Nathana złapali w jakieś dżungli, Hiro sobie poszedł z Ando, Claire jest nieprzytomna... Nic już nie wiem. Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
mycie okien toruń Tanie mycie okien na terenie Torunia - Zapraszamy!. wds.org.pl
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p