The eclipse continues to create chaos. Sylar and Elle face HRG's wrath. Peter, Nathan and the Haitian go up against Baron Samedi. Ando and Frack try to help Hiro with his memory loss.
Data emisji: 1 grudnia 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
WTF???????!! Jestem zła!!! JAK ON MÓGŁ? no jak?! Mam nadzieję, że jakoś to pięknie wytłumaczą bo normalnie nie rozumiem.
Scenarzyści nie lubią fajnych par i postaci w tym serialu chyba. Najpierw Adam, teraz Elle. Za dobrze im było uśmiercają postać Davida, którego publiczność kochała, teraz uśmiercają Kristen, którą ludzie po prostu uwielbiają w Ameryce a np. zostawiają Mayę, której ponad 90% nie lubi
Nie wszyscy ich kochają. Ja akurat cieszę się że pozbyli się Adama i Elle. Aktora grającego w ogóle nie lubiłem, a Kirsten lubię, ale jako słodką nastolatkę w VM, a nie jako zimną sukę w Hirołsach. A Maya mi jest obojętna, kompletnie, bo i tak się jej potem pozbędą. Swoją drogą, Maya to fajna laseczka jest, ostatnio oglądałem z nią film, śliczna dupka.
Claire z otwartą klatką, o bleeee.
Ale hahaha! Wiedziałem że się Claire ożywi jak tylko słoneczko wyjdzie. No i moce wróciły, normalka, lol.
Pete z karabinem był troszkę śmieszny, ale mi się podobało.
"Best Day, Ever" Widzę że maniacy komiksowi lubią ten tekst.
Peter nadal kozaczy, z mocami czy bez, no i teraz powiedział, że chce być bohaterem, z mocami czy bez. Nadal mnie wqrza jego powinni się pozbyć a potem niech eliminują kogo chcą Szkoda, że tak krótko byli bez mocy. Coraz gorsze odcinki robią
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Grosz8 napisał(a):no wiedzialem ze moce powroca a ktora to jest ta Kristen?? bo ciagle nie kojarze o ktora wam chodzi........
Kristen Bell - aktorka grające Elle
A mi się odcinek podobał. Momentami Szczególnie Hiro jak czytał komiksy i to jak uratował Noaha. Teraz wziął Claire ze sobą i poznała prawdę o swoim pochodzeniu. Tylko nie wiem czy dobrze pamiętam, ale w oryginalnym odcinku jak była ta scena co ojciec Hiro przekazuję Claire to powiedział że się po nią upomną jak zdobędzie moce. Claire znowu z rozciętą klatą i znowu budzi się w kostnicy - ta to ma życie Sylar powrócił! Nareszcie zrobił się bezwzględny Szkoda tylko że padło na Elle chociaż może jej nie wykończył. Zobaczymy. Nathan chcę dawać ludziom zdolności - ten to się niczego nie nauczy.
Już dawno nie widziałem tak beznadziejnego odcinka...Bieganie Peta po dżungli,zostającego samemu z jednym magazynkiem było śmieszne,jakby nie mógł juz uciekać z tamtymi. Przez chwile myślałem że mu moce wrócą i tak się uratuje ale nie... To że Clair i Syler przeżyją to było oczywiste... W ogóle Noah długo coś celował z tej snajperki skoro tamci zdążyli się pyknąć... Zachowania Nate'a nawet nie będę komentował... Cała akcja z Matem byłą mi taka obojętna... Jedyne co mi się podobało to akcja z komiksami (Hiro i ci dwaj goście ) i jak Hiro uratował rodzinę Clair "Bad man" No i wreszcie Syler wrócił i zabił Elle co mnie bardzo ucieszyło...
Jak dla mnie to Herosi schodzą na psy...kiedyś każdy odcinek oglądałem z zapałem, w każdym się coś działo,a teraz...jest to bardziej serial na nudny wieczór, kiedy nie masz co robić a w tv nic ciekawego nie leci... oby się to zmieniło...
Nie wiem jak Noah zrobił tak że tamci zdarzyli sie bzyknąć, a on nie strzelił, a jak już strzelił to jakiś durny laserek sobie założył co to w ogole ? To do profesjonalnej broni takie gówno montują ? No dobra jak juz on rozmyslał nad sensem zycia, bo nie wiem o czym innym a tamci zdarzyli sie bzyknąć, to na litośc boską on jest agentem tyle lat i nie wie ze jak sie złapało Sylar to należy mu uciać łeb i wziąść ze sobą i zakopać, a reszte zostawic ?
Co do Elle boje sie że jak cała reszta niekonecznie nie zyje, bo zwłok nie pokazali czyli w połowie cieńca Sylar mógł sie nawrócić
Pete jest kozak, jak mogl zabic wszystko co sie rusza jednym palcem to była z niego ciota, a teraz lata z kałachem i strzela, co notabene wygląda śmiesznie w rekach tego aktora, sorry ale on sie nadaje do roli lalusiów tylko
Dwa odcinki i dwa o niczym bylo sobie zacmienie, zniklo sobie zacmienie, nic fajnego z tego nie wynikło, równie dobrze tych dwoch odcinków mogłoby nie być i chyba nic bysmy nie stracili.
No nie jaka żenada! Włączam sobie Heroesów po kilkudniowym opóźnieniu, mam zaciesz przez cały odcinek a tu nagle Sylar na końcu Elle zabija?! Co to ma być?! Jak scenarzyści nie wymyślą jakiego dobrego usprawiedliwienia i przywrócenia Elle to obrażam się jak blue na Heroesów!
a Pete z kałachem faktycznie jest śmieszny
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Aja dopoki nei zobaczysz jej denka od czaszki walającego sie po tej plazy to nic nie jest pewne niestety ale wolalbym zeby jej denko spadło
BTW jak oni probuja zrobic z Sylara teraz kogos dobrego a zapominaja o wpadce czyli zabójstwie matki, wtedy nie mogl byc szarpany tym głodem, wiec on musi byc zły. Bo całą reszte owszem moze tłumaczyc głód ale nie to zabójstwo.
Nie no oczywiście - w heroesach dopóki denko się nie wala po podłodze to nic nie jest pewne, ale już na zapas się oburzam
I moim zdaniem wcale nie próbują zrobić z niego kogoś dobrego ale tym wątkiem z Elle próbuję go trochę uczłowieczyć co nie jest równoznaczne z byciem dobrym charakterem. Sylar jest zły (i bardzo dobrze, w końcu za to go lubię ) i to że kręci z Elle nie sprawia wcale, że jest dobry.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
BTW jak oni probuja zrobic z Sylara teraz kogos dobrego a zapominaja o wpadce czyli zabójstwie matki, wtedy nie mogl byc szarpany tym głodem, wiec on musi byc zły. Bo całą reszte owszem moze tłumaczyc głód ale nie to zabójstwo.
Ja się tutaj nie zgodzę. Zabójstwo matki to był raczej wypadek, nie planował że pójdzie i ją zabiję. Tak wyszło A mi obojętnie czy Sylar będzie dobry czy zły, ważne żeby nadal skalpował
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p