The dark eclipse plays havoc with the heroes' powers. Arthur orders Elle and Sylar to bring in Claire. Hiro, Ando, and Matt follow Daphne to her hometown to learn what hold Arthur has on her, and Peter and Nathan travel to the Haitian's hometown to recruit him for the war with Pinehearst.
Premiera: 24 listopada 2008
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ja się podniecam przede wszystkim dlatego, że dopiero w tym sezonie jakaś para im naprawdę wyszła. Przecież poprzednie sezony pod względem wątków miłosnym to jakieś nieporozumienie było A poza tym uwielbiam i Zacha i Kristen więc to normalne, że cieszę się na ich wspólne sceny.
Dokładnie, poprzednie sezony były biedne, ale teraz tłumaczę to sobie tak: czekałam ponad trzy sezony, ale za to na TAK fajną parę I trochę serial nie miałby sensu gdyby na zawsze zabrali im moce, więc sądze, że to bedzie tylko tymczasowe
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Fajny odcinek Sylar/Elle - *_* Uwielbiam ich! W końcu fajna para w heroesach Claire - właśnie uświadomiłam sobie, że nie byłoby mi żal, gdyby ją uśmiercono, bo wkurza mnie tą swoją postawą oh, nie będę się ukrywać, chcę walczyć z badassami Nathan/Peter - sceny w dżungli jakoś do mnie nie przemówiły Skojarzyły mi się z obleśnym Rambo Mohinder - fuuuuu! Ta maź jest obleśna!
No i ciekawe co stanie się z mocami; wrócą gdy skończy sie zaćmienie, czy przywrócą je jakoś sztucznie? No bo chyba nie będą czekać na kolejne zaćmienie
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ech dwie kulki mógł wpakowac przed wyniesieniem Clair jedna Sylarowi druga tej nienormalnej i z głowy dwóch debili, którzy zrobili sie nudni jak flaki z olejem, teraz bedzie pewnie z dwa dni celował z tej snajperki i sie zacmienie zdarzy skonczyc zanim strzeli. Ta aktorka co gra Elle mnie irytuje, do tego denerwuje mnie postac jaka gra mogłaby w końcu umrzeć
W ogole nie rozumiem zachwytów nad ta parą, bo co oni do tej pory zrobili ? Nic. No chyba ze kogoś rajcuje jak siedzą w piwnicy i sie ognikami uczą rzucac, faktycznie tyle to wnosi w cały serial i w ogole takie jest napiecie czy w koncu uda mu sie trafić w butelke czy nie(?), czy ona da rade nauczyc go tej zdolności gdy całą reszte pojmował bezproblemu w locie? Same ekstra puytania, NRARAZIE TA PARA JEST NUDNAAAAAA.... Veronico Marsowe zaślepienie czy cuś
A Ci super latają sobie po dzungli - nuda. Peter teraz kozaczy a jak był Bogiem to jak doopa sie zachowywał.
Mat, Hero i Daphne Ci dla odmiany latają po polu kukurydzy (jakas odmiana od dzungli) nuda jeszcze wieksza.
W oóle długie to zacmienie strasznie, a tak pozatym to to juz nie działaja im moce jak sie troszke słońce zasłoni, bo pełnego jeszcze nie było.
KaruzeL napisał(a):Ech dwie kulki mógł wpakowac przed wyniesieniem Clair jedna Sylarowi druga tej nienormalnej i z głowy dwóch debili, którzy zrobili sie nudni jak flaki z olejem, teraz bedzie pewnie z dwa dni celował z tej snajperki i sie zacmienie zdarzy skonczyc zanim strzeli. Ta aktorka co gra Elle mnie irytuje, do tego denerwuje mnie postac jaka gra mogłaby w końcu umrzeć
W ogole nie rozumiem zachwytów nad ta parą, bo co oni do tej pory zrobili ? Nic. No chyba ze kogoś rajcuje jak siedzą w piwnicy i sie ognikami uczą rzucac, faktycznie tyle to wnosi w cały serial i w ogole takie jest napiecie czy w koncu uda mu sie trafić w butelke czy nie(?), czy ona da rade nauczyc go tej zdolności gdy całą reszte pojmował bezproblemu w locie? Same ekstra puytania, NRARAZIE TA PARA JEST NUDNAAAAAA.... Veronico Marsowe zaślepienie czy cuś
Zgadzam się z Tobą, połączenie tych dwojga w parę nic ciekawego nie wnosi do serialu,a wręcz przeciwnie- strasznie wkurza mnie widok Sayler'a zachowującego się jak jakaś totalna pipa...
Ogólnie odcinek taki sobie, po zwiastunach spodziewałem się jakiejś lepszej akcji związanej z tym zaćmieniem,a tu lipa....;/ Kłótnia Matta i Daphne była porażką i w sumie zgubiłem jej sens, taka kłótnia o pierdoły... Zabawa w dżungli była tak nudna że płakać się chciało,jeszcze na koniec Nathan dał się złapać, a jego dwóch towarzyszy tak po prostu zniknęło (jakby on nie mógł zrobić tego samego ).Teraz będą go odbijać i odbijać... Co do Clair to tak jak w pierwszym sezonie zakochałem się w tej postaci, w drugim już tylko byłem zauroczony to teraz jest tak śmieszna z tą swoją walecznością że ja nie wiem...
Jedyne co mi się podobało to niektóre sceny z Hirem,a raczej jego śmieszne zachowanie, ale mógłby już stać się nieco normalniejszy...
Ja tu widzę, że teraz te odcinki bardziej podobają się płci żeńskiej a męskiej mniej. I nie chodzi mi o TO TUTAj forum, ale o Fan Forum, gdzie też większość dziewczyn się rozpisuje jak genialny był ten odcinek.
Mi się podobał i w sumie nie będę nic więcej pisała, bo zgadzam sie z ają
Sylara i Elle mam nadzieję że pan Bennet zabije w następnym odcinku, bo nie chcę żadnej pary w tym serialu, tak jak do tej pory.
W dżungli była nuda, ale na polu kukurydzy było nawet ciekawie, ciekawa sytuacja z Daphne i jej kulami u nóg, ciekawa sytuacja z Hirem w sklepie z komiksami.
Ja nie wiem dziewczyny Wam wystarczy jak przez ponad 40 min nic sie nie dzieje, a potem pocałuje sie pare głupków, którzy było widome że sie pocałuja już jakieś dwa odcinki temu i stajecie sie bezkrytyczne i wszystko Wam sie podoba, ptaszki śpiewają, słoneczko świeci
Postać Elle jest beznadziejna, jeszcze może jakby aktorka potrafiła zagrać taką dwulicową suke to by było okej ale ta sie do tego poprostu nie nadaje i aż oczy bolą
Mi generalnie też ona do tej roli niezbyt pasuje i generalnie nie lubię Kristen Bell ale za to w Sylarze uwielbiam wszystko i aktualnie moja sympatia w stosunku do niego przelewa się też na Elle Poza tym no dajcie spokój - zły badass Sylar z laską? Chociaż możecie się uśmiechnąć Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p