The brothers capture a female vampire named Lucy who has no idea how she became one, which leads them to Dixon, a male vampire who is a little too giving. Gordon returns with a vengeance leaving Sam in danger.
Data emisji: 15.11.2007
Foto Promo _________________________________________________________________________ "Gordon returns" :razz: bleah. nie cierpię gościa.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 16 lis 2007, o 22:27 przez henet, łącznie edytowano 2 razy
Ale jest mi go szkoda, przez większosć życia zabijał wampiry i w końcu sam jednym został...
i dobrze mu tak Wychodzi na to, że Sam jest tym antychrystem Stał się troszkę wyzuty ze współczucia i empatii. Przedtem nie dałby rady TAK zabic. A tutaj proszę pociągnął za dwa sznurki i główka odskoczyła
Ostatnio Bela pojawia się w każdym odcinku. Uczucia Deana do niej są na razie skrajnie negatywne, ale potrzeba im więcej czasu...
nawet ujdzie odcinek... dobrze ze Gordona juz nie ma bo byl nudny ale wiecie co cale zycie polowal na wampiry na cale ich gniazda i dal sie tak zlapac i przemienic... no coz bywa... Bela to kobieta interesu hehe... koncowka byla sympatyczna jak Dean dal naprawic Impale Samowi...
Łowca wampirów skończył jako wampir. Nieźle Coraz bardziej podoba mi się pomysł z Samem jako antychrystem. Mam nadzieje, że w kolejnym odcinku Bela się znowu pojawi
odcinek taki sobie Bela jak się przejęła gdy Dean powiedział, że ją zabije
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Odcinek całkeim, całkiem... Bardzo podobało mi się to co zrobili z postacią Gordona. Zamienienie w wampira co za ironia, i fajnie Sam go załatwił. Miodzio scenka.
P.S To tak walnę ogólnie o serialu bo oglądałem 2 sezony i te 7 odcinków prawie na raz. Serial bardzo mi sie podoba, Postacie duchów nie są jakieś śmieszne czy karykaturalne są naprawdę bardzo fajne. Dean i Sam super bohaterowie, co prawda bardziej lubię Dean'a. Podoba mi się fakt, że odcinki nie powielają tych samych schematów, większość historii jest insza. Wg mnie SUPERNATURAL to najlepszy serial w tych klimatach
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
KraX napisał(a):Odcinek całkeim, całkiem... Bardzo podobało mi się to co zrobili z postacią Gordona. Zamienienie w wampira co za ironia, i fajnie Sam go załatwił. Miodzio scenka.
Nom, też mi siępodobał. Nareszcie pozbyli się Gordona i jego kolegi ("to jest znak od Boga" , a to tylko królicza łapka ). Sam zrobił się trochę rzeźnicki po wskrzeszeniu, zabija i tu i tam.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Co za odcinek! Genialne rozwiązanie sprawy z Gordonem. Całe swoje życie polował na wampiry, aż w końcu został przez nie zamienione i sam stał się bestią. Chęć zabicia Sama przyćmiła mu wszystko inne. Zabił swojego przyjaciela, a na koniec Sammy urwał mu głowę - mocne to było!
Dean coraz bardziej przygotowuje sie na odejście. Jak sam siebie określił - został ninją. Nie zważa na niebezpieczeństwo, te akcje ucieczki pod ostrzałem, czy ta z wampirem na to wskazują. Do tego uczy jeszcze Sama naprawiać Impalę. Chyba przestaje wierzyc, że cokolwiek w tej sprawie da się załatwić... Niech chłopaki lepiej dobrze pomyślą, bo czas ucieka!
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Scena z łańcuchem będzie należeć do moich ulubionych , mocne to było. No i Gordona nie ma , troche go szkoda, zabijał w końcu złe wampiry, tylko mylił sie co do Sama (a może nie?) , był wpatrzony w swoje teorie i to go zniszczyło. A Sam jest co raz pewniejszy siebie, juz jest na równi z Deanem , a bedzie jeszcze lepszy.
Dean wkurzał mnie powoli tą swoją obojętnościa i dobrze , że Sam przemówił do niego. Bela przestraszyła sie Dean gdy ten mówił , że ją zabije, a raczej przejeła sie , bo widać , że cos do niego czuje .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p