Bill wants to earn back Sookie's trust but once again brings her close to danger. Eric tempts Russell with the "ultimate vampire dream". Jason tries to comprehend what he's learned about Crystal. Sam alienates everyone but Tara. Jessica and Hoyt take their romance up a notch. Lafayette struggles with new demons.
Data emisji: 29.08.2010r.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
moim zdaniem naiwne to wszystko, Eric zabił Talbota a Russel jakby nigdy nic i tak idzie z nim bo mu obiecał, że dzięki Sookie będzie chodził po słońcu? Taki stary a taki naiwny. No i że Eric od razu z nim ma zginąć, jakby nie mógł go do słupa przypiąć. Dużo mniejszych wątków było, podobało mi się jak Tara się dosiadła do Andyego ;D ale to, że znowu fiku miku z Samem to nie bardzo. Arlena - czyli jednak dzieciak się uparł żeby na świat przyjść, ale czy ona nie miała tej herbatki przez 4 dni pić? Terry jest taki fajny Hoyt/Jess sweet Pam/Eric kolejna wzruszająca scenka, między nimi jest taka wielka więź że większej chyba się nie da Yvetta była kardiologiem a teraz robi za tancerkę/ekhm..czasoumilacz ? podejrzane BiIll i Pam się ładnie bili Fajna scena jak Sookie jedzie z Billem autem i na drodze wyrasta Eric i Russel
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
O tak Pam była słodka! Świetne sceny z nią na początku i te z Erykiem później. Końcówka mocna! Obaj wampiry na słońcu! Ciekawe jak to wszystko się zakończy. Ja się nie mogę doczekać. Głupia tygodniowa przerwa -.- Jessica i Hoyt! Szkoda tylko, że tak ich mało. Fajne sceny między Tara i Samem. Crystal i Jason - nuda. Tak jak Jason na stadionie. Russel jak zwykle genialny. I cały czas łazi z Talbotem Szkoda tylko, że nie było znowu Alcide. Fajne sceny z Arlenne. Ciekawe tylko jakie będą konsekwencję zabawy z magią. Jesus i Lafayett - i znowu magia i V. Rozwija się podłoże pod przyszły sezon. Ale głupia scena jak Sookie i Bill jada samochodem i opowiadają jakie to życią chcę mieć
Czesiek_PL napisał(a):Szkoda tylko, że nie było znowu Alcide.
mnie ta postac ogólnie zawiodła, nie dość, że był tylko przez jakieś 3 odcinki to i tak szału nie zrobił. Mam nadzieję, że w finale pokaże na co go stać
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Eric namawia Russella i wychodzi z nim na słońce. Ciekawe, jak to się wszystko zakończy, bo Eric nie może zginąć... Eric/Pam, świetne sceny, ale to już normalka. Poza tym fajna walka Pam z Billem.
Jason pomoże Crystal uratować jej rodzinę przed nalotem glin. Panterołak? Wtf? Ten wątek z Kitchem, rozgrywającym. Nie mam pojęcia, bo co on jest. Chyba że chłopakowi się umrze w finale.
Jesus/Lafayette, schizy La Li były rewelacyjne! Ta scena, kiedy nagle Jesus przechylił się do Lafayetta i miał na głowie jakąś maskę, dosłownie strząsnęła mną. Przestraszyłem się niesamowicie.
Rozmowa Tary z Andym. Ale tą sceną z Samem mnie wkurzyła. Sam był strasznie dziwny w tym odcinku, dlaczego on w ogóle zaczął tak chlać? Tommy oczywiście wyczyści mu sejf.
Jessica i Hoyt, słodkie sceny. Summer konspiruje z matką Hoyta, można się było tego spodziewać.
Arlene i Holly, ale jak widać magiczne wywary nic tutaj nie pomogą.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
LAfayette, Jesus i ta cała ich magia jakoś średnio mnie interesuje...
Cieszę się, że Jess i Hoyt wrócili do siebie na dobre.
Crystal i rodzina panterołaków - jak dla mnie to też mało interesujące.
Świetny był natomiast podstęp wykonany przez Erica. Świetna końcówka, gdy leżą razem na słońcu...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p