As the Greendale year-end paintball extravaganza continues, the game takes a dramatic turn with new intruders arriving on the scene. The study group battles it out on various fronts and despite their arguments over strategy - they are all in agreement that they must unite to defeat the enemy.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Finał był jednak chyba trochę gorszy od 2x23, ale i tak się rewelacyjnie na nim bawiłem. Abed i jego Han Solo, geniusz! I jeszcze ten pocałunek z Annie i jak go traktowała. Poza tym świetne sceny i nie tylko: - Magnitude skaczący na bombę z farbą oraz Troy "Pop, what? Magnitude! Pop, what?" - Jeff i jego przemowy, jak zwykle świetne; i to jak wstał i dostał kulkę - Shirley zaliczyła dzisiaj chyba jeden z lepszych występów jak dla mnie jej wjazd wózkiem golfowym - końcówka przewidywalna (kiedy Pierce udawał zawał przy tym strażniku, było wiadomo, że uda mu się uciec), ale wcale na tym nie straciła; Pierce wygrał i przekazał pieniądze na uczelnię. Ostatnia rozmowa Pierce'a z grupą była świetna. Nie miałem pojęcia, że Pierce jest na uczelni od 12 lat. Ciekawe, czy naprawdę opuści naszą grupę, czy wróci na początku 3 sezonu. Poza tym jestem ogromnie ciekawy, co za przedmiot wybierze nasza grupa na przyszły semestr. Jak ja bym chciał chodzić do takiego colledżu. Już nie mogę się doczekać 3 sezonu oraz następnego paintballowego odcinka.
PS Końcowa scena rozmowy Abeda ze sprzątaczem mnie rozwaliła. Biedny sprzątacz... PS2 Zapomniałem wspomnieć o starwarsowej czołówce! Beautiful!
Ostatnio edytowano 13 maja 2011, o 23:54 przez eLMaQ, łącznie edytowano 1 raz
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Cudowne! Wojna między uczelniami wyszła przednio. Chciałbym żeby ten wątek w przyszłym sezonie był bardziej rozwinięty Tym razem dostaliśmy parodię filmów wojennych - scena ze skokiem na bombę farbową genialna! Tak samo jak Troy parodiujący Pluton. Niesamowite Akcja też była przednia i nie można było na nic narzekać. Anie i Abed! Pięknie zagrała Hana Solo, a aluzję do Star Warsów cudne. Tak jak a czołówka na początku. Kocham ten serial! Leonard mówiący że to najgorsza wojna w jakiej bierze udział Pierce ocalił Greendale znowu wykorzystując swoją zagrywkę z zawałem ----------- Filmik BTS
No cóż, w porównaniu z poprzednim odcinkiem to ten to porażka. Nie było tego klimatu Ale fajny pocałunek Abed/Annie. No i Shirley świetna. Spodziewałem się czegoś lepszego po finale.
Jak to nie było klimatu? przecież tutaj było nabijanie się z filmów wojenny + wstawki z Star Wars. Owszem było słabiej niż poprzednio, ale że porażka? nie popadajmy w skrajności
Ale jak porównam ten do tamtego to porażka, a tak to było dość przeciętnie i momentami nudno. No może i był, ale ja zbytnio filmów wojennych nie oglądam i nie lubię
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p