When a journalist friend of Cal Lightman is murdered, the investigation tests his relationship with the FBI; Emily's interest in dating makes Cal uncomfortable.
---------------------------- To miał być finał sezonu? Trochę słabo w takim razie. Obyło się bez fajerwerków, a jedynym cliffhangerem było postrzelenie Raynoldsa w połowie odcinka. Sprawa taka sobie. Jakoś mnie nie wciągnęła i mało mnie obchodziło kto był odpowiedzialny za zabójstwo. Takie sobie. Wątek Emily dobry I to jak mu na końcu przekazał złe wiadomości
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Też mi się wydaje, że słabo jak na finał sezonu. Ale też dodaje, że w przyszłym będzie nawiązanie do tego polityka zobaczymy, jak to rozwiążą Sprawa sama w sobie średnia, ale zakończenie dobre. Wszystko okazało się zupełnie na odwrót, niż się wydawało
Również tak uważam. Poza tym od pewnego czasu możemy obserwować teatr jednego aktora, którym jest oczywiście dr Lightman. Jeszcze bardziej chamski niż zwykle i jeszcze bardziej nieomylny. Wygląda na to że pod koniec drugiego sezonu osiągnął poziom "Boga", a postać taka jak Foster przestała cokolwiek wnosić do tego serialu. O Lokerze i Torres to już nie ma nawet, co wspominać. Naprawdę jestem rozczarowanym samym finałem sezonu tak samo jak kilkoma odcinkami wstecz. Wygląda to na realny upadek tego świetnego serialu.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Odcinek był średni, a że to jeszcze finał sezonu był, to już w ogóle poniżej oczekiwań. Postrzelenie Reynoldsa też jakoś średniawo wyszło, na początku myślałem, że miał kamizelkę czy coś. Ostatnio udział Gillian, Torres i Lockera zmniejszyli do minimum, albo w ogóle ich nie pokazują albo strasznie mało. Uwielbiam Cala, ale co za dużo to nie zdrowo. Dobre przynajmniej to, że więcej Emily ostatnio pokazują. Sama sprawa przeszła jakoś bez echa, jakoś wielce interesująca nie była. Chociaż konfrontacja na końcu całkiem fajnie im wyszła.
Maniac_ napisał(a): Wygląda to na realny upadek tego świetnego serialu.
Obyś nie miał racji w tym, Maniac.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p