After a revealing expose' about the Greek system is published in the school newspaper, sororities and fraternities are all in a frenzy.
Data emisji: 10. września
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 11 wrz 2007, o 21:54 przez Paulina, łącznie edytowano 1 raz
Bardzo pozytywnie zaskoczyli mnie tym odcinkiem, prawie nie było tej ich dziecinady, którą nas zarzucili w poprzednich odcinkach, no i wszystko się totalnie pomieszało.
Przede wszystkim ha, od początku mówiłam, że z Jen K jest coś nie tak i że to wysłanie video do Casey było dziwne W każdym razie bardzo smutna scena zerwania.
Frannie wreszcie dostała za swoje, ale odbiła sobie Evanem. A on od razu poleciał i zerwał z Casey Ashleigh i Calvin - to musiało się tak skończyć, naprawdę szkoda, że jej wcześniej nie powiedział. No i to, że ona wygadała chłopakom, jak głupim trzeba być, żeby nie załapać tak oczywistego żartu ?!
Cappie i Rebecca - tak jak sądziłam, ja nie mam nic przeciwko. Jemu potrzeba odmiany, chociaż, gdy Rusty wszedł do jego pokoju obawiałam się, że znajdzie go z Casey albo Jen K W każdym razie śliczna scena z wymienianiem spojrzeń z Casey.
No i pojawiła się Charisma
sam odcinek oceniam na 10/10 nie było momentów typu: haha taki po prostu obyczajowy koniec i niezły początek nowego sezonu Rebecca okazała sie lojalna wobec siostr (big++)
i jak widać wasze prośby o to by nie było Casey i Evana zostały wysłuchane tylko jakim kosztem
Co do Jen K trochę mi sie jej zrobiło żal
Niecierpliwie czekam na ewentualny sezon 2
Trish napisał(a):W każdym razie śliczna scena z wymienianiem spojrzeń z Casey.
To było sweet Mam tylko nadzieję, że teraz przez kolejne 10 odcinków nie będzie sytuacji, że Casey chce wrócić do Cappie'go a ten jest z Rebeccą.
A z Frannie jest tak totalna bitch, że aż nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak można być tak wrednym? Aczkolwiek miala fajną bluzkę jak rozmawiała z Evanem
Myślałam, że Rusty nie zerwie z Jen i byłam zaskoczona kiedy to zrobił. Ale mimo wszystko wydaje mi się, że jeszcze wróca do siebie
A 11 odcinek 'A New Normal' wyemitowany zostanie 7 kwietnia 2008.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 2 razy
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
aja napisał(a):Mam tylko nadzieję, że teraz przez kolejne 10 odcinków nie będzie sytuacji, że Casey chce wrócić do Cappie'go a ten jest z Rebeccą.
Założę się, że następny sezon będzie obfitował w trójkącik CRC A wymiana spojrzeń była śliczna, szczególnie Cappie tak smutno spoglądał na Cas
Trish napisał(a):Cappie i Rebecca - tak jak sądziłam, ja nie mam nic przeciwko. Jemu potrzeba odmiany
Mnie też zmęczyły już akcje dążenia do CC, ale raczej Rebecci nie byłabym w stanie zaakceptować, bo ciągle pamiętam, jaką bitch była jeszcze niedawno, a że na dwa ostatnie odcinki nieco się zmieniła, to jeszcze nie sprawia, że ją lubię, musi się bardziej postarać
aja napisał(a):Myślałam, że Rusty nie zerwie z Jen i byłam zaskoczona kiedy to zrobił. Ale mimo wszystko wydaje mi się, że jeszcze wróca do siebie
Jeśli będzie drugi sezon, to pewnie też będą akcje, żeby ich w końcu pogodzić
aja napisał(a):A 11 odcinek 'A New Normal' wyemitowany zostanie 7 kwietnia 2008.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Nikola, łącznie edytowano 1 raz
Odcinek byl naprawde swietny!! Duzo bylo zwrotow akcji i naprawde ciekawych scen! W zyciu bym sie domyslila, ze to Jan K napisala ten artykul. Zwlaszcza, ze z reakcji Rebecci wynikalo, ze to mogla byc ona. No i oczywiscie sceny z Calvinem strasznie smutne, zwlaszcza jak ten kolega wyszedl z lazienki w reczniku i potem uciekl jak zobaczyl Calvina... Jestem ciekawa jak go teraz beda traktowac...
Szkoda, ze na kolejne odcinki trzeba bedzie tak dlugo czekac. Ale lepiej do kwietnia niz do lipca
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p