Sam and Dean discover that a group of ghosts are murdering the crew of a horror movie.
Data emisji: 19.04.2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Odcinek zapowiada się równie rewelacyjnie jak Tall Tales, nie podoba mi się jednak fakt, że po tak smutnym zakończeniu odcinka, jakie było w Heart, puszczają zabawny odcinek [było już tak podobnie, gdy po Haunted puścili Playthings, Sam widać batrdzo łatwo przechodzi nad takimi sprawami do porządku dziennego...].
Własnie:/ Jest to co najmniej irytujace. ale nie poakazali jak w promo jak Sam wybrnął z tej sytuacji, więc trzeba cierpliwie czekać:) Ale wygląda na to że jej chyba nie zabił:)
No właśnie wtedy po tym odcinku jak Ava zniknęła byłam pewna, że Sam będzie jej szukać. Taki przecież rycerski jest, a tu nagle niespodzianka bo w ogóle nie zainteresował się jej losem. Przegięcie.
A co do tej Maddie, to pewnie ją zabił. Przecież musiałaby z nimi jeździć, żeby mogli jej pilnować. No i tak kończą nasi bohaterowie, nawet zakochać się nie mogą porządnie, bo i tak muszą zostawić tą drugą osobę.
ariena napisał(a):Zapowiadało się, że jakąs powazniejszą rolę odegra Jo a tu kapa:/ dean traktuje ją jak siostre i nici z romansu:)
No ja bym sie pokusiła o tezę że ona mu się podoba, tylko że on chyba się boi z nią być, bo może to by było dla niej bardziej niebezpieczne ależ pokombinowałam no raczej stałych dziewczyn to im nie znajdą bo to by znacznie utrudniało ich "pracę"
Ja uważam, że jednak Dean traktuje ją jak młodszą siostrę i przychylam się bardziej do Sam/Jo Poza tym, gdyby któryś miał stałą dziewczynę, to ja nie wymagam, aby ją ze sobą woził, ale czasem dzwonił i nie sypiał z innymi
Trish napisał(a):Ja uważam, że jednak Dean traktuje ją jak młodszą siostrę i przychylam się bardziej do Sam/Jo Poza tym, gdyby któryś miał stałą dziewczynę, to ja nie wymagam, aby ją ze sobą woził, ale czasem dzwonił i nie sypiał z innymi
ja będę bronić kombinacji Jo&Dean a co do tej części "i nie sypiał z innymi" to chyba Dean nie da rady się ustatkować zawsze jakąś pannę podrywa
wtedy serial nabralby pikanterii:P Ale to musiałaby być dziewczyna z charakterem, najlepiej tez trudniąca się polowaniem (i tutaj własnie pasowała JO, tylko była może trochę za młoda). I wtedy bracia mieliby konkurencję
No właśnie dla Deana jest za młoda i on ją traktuje po bratersku, dlatego ja się skłaniam ku Sam/Jo. Poza tym Jo odstaje nieco od wizerunku innch osób trudniących się tym zawodem, a jakoś gdy pomyślę o pięknej dziewczynie, też wychowanej w tym duchu i do tego rywalizującej z Deanem, a on się w niej zakochuje - to wydaje mi się przereklamowane
Tak swoją drogą to obgadaliśmy już wszystko poza samym odcinkiem Ogólnie muszę przyznać, że jeden z gorszych, no i po raz pierwszy nie pojawiła się Impala Dean ciągle obajadający się w połowie odcinka stał się nudny, no i wielki come back mrukliwego Sama.
Jedyne co mi się naprawdę podobało, to w końcówce odcinka, gdy wykorzystali w kręconym filmie motyw z kamerą
po długiej przerwie w emisji spodziewałam się czegoś lepszego, a tu kicha.
odcinek chyba miał być śmieszny, ale jakoś im się nie udało.
czy warto było czekać? zdecydowanie nie. chyba najgorszy odcinek jaki widziałam.
Nie, najgorszy mimo wszystko był Bugs, ten był na poziomie Phantom Travelera.
Ale zgadzam się, po przerwie oczekiwało się czegoś lepszego, no i niestety zawiedli.
Na szczęście ostatnie 3 odcinki w sezonie zapowiadają się rewelacyjnie.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p