pobierz plik w całości
Odcinek nie był rzeczywiście najgorszy. Dobiło mnie tylko potraktowanie poprzedniego. Spuentowali zabicie dziewczyny jednym zdaniem:/ A Sam to tak się zachowywał jakby na nim to wrazenia nie robiło a przeciez okupił to potokiem łez:) ogólnie fabuła przypomniała mi poprzedni odcinek, w którym babka wzywała śmierc, żeby leczyła pacjetów swojego męża kosztem życia innych(nie pamiętam ktory to był odcinek:) Może następny będzie bardziej w stylu braci...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ariena napisał(a):Dobiło mnie tylko potraktowanie poprzedniego. Spuentowali zabicie dziewczyny jednym zdaniem:/ A Sam to tak się zachowywał jakby na nim to wrazenia nie robiło a przeciez okupił to potokiem łez:)
i to mnie właśnie w SN wkurza jakby ich to nie obeszło odcinek słaby, chociaż było parę fajnych aluzji, np. z Gilmore Girls i na końcu z Dzikim Zachodem
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
przeciętny faktycznie mogli coś głebszego nawiązać do Madison... chociaż odcinek był nowatorskim przedsizięciem to nawet był lekko śmieszny... chociaż niedociągnięć masa np.: kiedy Dean spalał kości tej aktorki zapałki zgasły w powietrzu a zachwile pojawił się ogień jak z kominka... tak samo jak Sam poszedł za Walterem że niby skoro szli tą samą droga po schodach na góre to jak Sam spokojnie czekał na niego na górze...
Hmm, czytałem posta Trish, że gdyby nie zabił tej wilczycy to musieliby pilnować jej 24h na dobę, a to nie prawda, musieliby ale tylko podczas pełni. A co do tego odcinka, fajny był. Dean oczywiście musiał sobie poużywać.
Z tym stwierdzeniem nie chodziło mi do końca o to, że dosłownie musieliby się nią ciągle zajmować, ale, że musieliby ja ze sobą wszędzie ciągać i zawsze mieć na nią oko.
Odcienk wyczesany i ile osób powiązanych SN wzieło udział. Coćby prodecent McG. Przeżycia wpłynęły na denny scenariusz. Jak to złe duchy mogą okazać się przydatne
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Odcinek mi się podobał, chociaż był mało związany z pozostałymi, był takim trochę odejściem. Ale miał dużo śmiesznych scen, Dean jako asystent .
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Wkurzyło mnie to, że nie nawiązali do Maddison z poprzedniego odcinka. Niby to Sammy wylewał morze łez ze musial ja zabic a tu jednym zdaniem ja podsumowali. Co do Avy to sadze ze pojawi sie w finale sezonu ... moze teraz demon opeta ja . A co do Jo... dziewczyna fajna ale tez dali spokoj tej postaci. A szkoda ...
Dobiło mnie tylko potraktowanie poprzedniego. Spuentowali zabicie dziewczyny jednym zdaniem:/ A Sam to tak się zachowywał jakby na nim to wrazenia nie robiło a przeciez okupił to potokiem łez:)
Zgadzam sie w 100%. Już kilka sytuacji takich było. To nie jest jeden przykład. Tak samo po tym "napadzie" na bank w nastepnym odcinku tylko trochę sie "poukrywali", a teraz chodzą sobie gdzie chcą bez słowa wspomnienia. Właśnie tego się obawiałem. Twórcy rzucili się z motyka na słońce robiąc z nich takich groźnych przestępców i teraz nie potrafią z tego wybrnąć. Niestety rozwiązali to w najprostszy mozliwy sposób, czyli takie samo zachowanie braci jak wcześniej, bez żadnego ukrywania sie i słowa wspomnienia...
Co do samego odcinka to też był jakis średni. Chyba złą passę ma Supernatural. Co prawda słabo nie było, ale juz tak nie zaskakuje i nie wciaga. Dean oczywiście ratował całą sytuacje. Niesamowita postać, to jak się zachowywał na tym planie. Zawsze mnie potrafi rozśmieszyć.
Trzeba czekać na przełamanie, bo póki co jest jakiś kryzys...
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Odcinek oceniam jako średni. Dean uratował sytuacje jako asystent . Sam był mało widoczny , poza tym tez nie podobało mi sie takie olanie poprzedniego odcinka. Jakby wogóle nic sie nie wydarzyło, ale cóż. Straszny był ten drugi duch , głównie przez tą zmasakrowaną twarz . No i końcówka mi sie podobała, Dean nigdy nie przelewa .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p