pobierz plik w całości
Earth becomes the battlefield for the greatest and deadliest war of all time, as the Daleks and the Cybermen clash with the whole universe at stake. The Doctor and Rose, reunited with old friends and Cybermen experts Mickey and Jake, race to find a way to bring the war to an end before it brings about the destruction of the whole of space and time. But the Doctor soon faces an even bigger dilemma - could ending the war mean the death of Rose?
Data emisji :08.07.2006
*** Ogólnie to ja nie lubie i Dalekow i Cybermenów. Końcówka. ah,smutne to było. I Doctor chciał powiedzieć, Rose Tyler,I love u? Przypuszczam,że tak, bo co innego.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
hmm...chęci... może trochę ich mniej, ale na pewno zabieram się za 3 sezon No i Torchwood, 1 odcinek już sciągnięty.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Zbierało mi się na płacz, ale skończyło się bez łez. W każdym razie scenę widziałam już 3 razy i pewnie byłoby tego więcej jakby nie fakt, ze muszę zwolnić miejsce na dysku.
OMG. Scena pożegnania świetna. Jak mogli "zabić" Rose?! Była najlepsza i zdecydowanie będzie mi jej brakować. Mam tylko nadzieję, że Doctor od razu o niej nie zapomni... Ale myślę, że gdyby nie zniknął powiedziałby to co miał powiedzieć...
Odcinek bardzo mi się podobał. Dalekowie kontra Cybermani, na dodatek ludzie. Daleków bardzo lubię, Cybermanów wogóle, więc się cieszę, że Dalekowie wygrywali. No, ale Doctor i Rose ich pokonali, tylko za jaką cenę...
Trzeci sezon bez Rose... No, ale cóż, będę oglądał na pewno, bo to jeden z lepszych seriali ever. I żeby ten trzeci sezon był tak świetny, jak dwa pierwsze.
Ostatnio edytowano 3 mar 2010, o 20:27 przez Chris, łącznie edytowano 2 razy
Doctor nigdy o Rose nie zapomni. heeelllo, jakby mógł a za Rose już później nie będziesz tak tęsknił
hahaha, pewnie ! ja kocham ten serial i Doctora. jeden z najgenialniejszych bohaterów ever ale torchwood też pokochałam, chociaż mnie skrzywdził
Ja po pierwszym odcinku Torchwood stwierdzam, że ten serial jest dziwny. Ale oczywiście oberjze jeszcze pare odcinków, dla Jack'a i dlatego, że jest z whoversu.
spoko, mi po pierwszym odcinku się nie podobał ale potem zakochałam się w klimacie. no i w Owenie
Ooooh I need a tissue... Ehh muszę troszkę ochłonąć i potem zabiorę się za 3 sezon, ja wiem, że ja nowej towarzyszki Doctora moge nie polubić i to bardzo Jak oni tak mogli to zakończyć w taaki sposób, a blee... Nie lubię ani Daleków ani Cybermanów, więc dobrze, że ich wciągnęło, ale pewnie kiedyś ich tam jeszcze zobaczę, bo jeden na pewno zwiał (ten czarny). Ja już nie mogę ścierpieć tego wątku, next villian please A i dołączę do off topa - oglądania TW w moim przypadku jest zawieszone, gdzieś około 8-9 odcinka, nie pamiętam
Odcinki finałowe w DW wgniatają w ziemię ... Mam malutką nadzieję, że kiedyś Rose jeszcze wróci. Bo przecież w tym serialu wszystko się może zdarzyć. Tak jak Mickey czy Dalekowie się mieli nigdy już nie pojawić tak zostawiam sobie krztę nadziei, że moja Rose wróci.
Jak mniemam pewnie ta panna młoda to będzie nowa towarzyszka Doctora. Póki co jakoś sobie tego nie wyobrażam i już jej nie lubię
a kto był na końcu, bo ja nie pamiętam już, Donna?
Nie smuć się, moim zdaniem serial nie stracił po utracie Rose. a 4 sezon był genialny, bo towarzyszka genialna.
to chyba Donna. i nie mów, że jej nie lubisz bo to grzech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p