pobierz plik w całości
Rosie jest najlepsza, najpiękniejsza i wogóle naj i też okropnie żałowałem, że już jej nie będzie, ale serial na szczęście nie stracił poziomu.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Chris napisał(a):Rosie jest najlepsza, najpiękniejsza i wogóle naj i też okropnie żałowałem, że już jej nie będzie,
Potwierdzam Widzę, że nie jestem jedyny, który za nią tęskni. Chociaż może w tej kwestii nie jestem obiektywny ponieważ nie oglądnąłem wszystkich odcinków.
Rose opowiada o tym, jak umarła... dobrze, że to nie prawda. Smutno, Doc płakał, bardzo smutnoo... Sam koniec... Eeee? Co się stało? Przecież... nie da się dostać do Tardis... Ciekawe co będzie dalej... Podobał mi się odcinek... to niesamowite podobieństwo (w zachowaniu) między Dalekami a Cybermenami Doc i jego tajemnicze okularki... niekończąca się obawa o Rose... i panna młoda
No i zabili Rose Jakoś ciężko mi sobie teraz wyobrazić Doktora bez niej, ale pewnie do czasu następnego odcinka Scena pożegnalna wyszła wzruszająca i Rose jeszcze na bank powróci. Pytanie tylko kto teraz będzie towarzyszką. Panna młoda w Tardis?! Wtf?! i to "co" Doktora Spotkanie Daleków i Cybermenów boskie jak na siebie krzyczały - jedne "exderminate', a drugie "delete" nie mogłem się powstrzymać od śmiechu Spotkanie Jackie i Pet'a fajna - przynajmniej ktos ma tutaj szczęśliwe zakończenie. Daleki z imionami, relikt z Wojen Czasu i czarny Dalek - czekam na powrót tego wątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p