Oliver tells Clark he must kill Davis as Doomsday is a serious threat and must be stopped at all costs. However, Clark struggles with taking a human life, so the Green Arrow and his team decide to take matters into their own hands. Lois takes on Tess, but the fight takes a shocking turn. Meanwhile, Chloe gets caught in the middle of Oliver and Clark’s battle over killing Davis.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
The Finale. Zdecydowanie lepszy od poprzednich dwóch odcinków, ale jednak za słaby na finał. Co prawda nudno nie było, ale liczyłem na coś więcej. Cliffhangery takie sobie.
Chloe/Jimmy/Davis - jak oni mogli zabić Jimmy'ego? Uwielbiałem tego bohatera... Doszedł do ładu z Chloe i nagle taki Davis go przebija...
Clark Kent is D E A D. Tak, ciekawe na ile, trzy odcinki? Przecież on nie wytrzyma bez Chloe... Poza tym musi szukać Lois. Właśnie, co z Lois? Świetna była w tym odcinku, jak zawsze. Kolejna rozmowa z Czerwono-Niebieską Smugą.
JL zaginęła. Śmieszne było to, że tylko o tym wspomnieli. Chloe i jej strażnica... No i końcówka. Czyżby Zod? Ale jakim cudem? Ja już tego nie kapuje.
Co do sezonu - zdecydowanie sezon Clois'owy. Z czego się bardzo cieszę, było dużo Lois. Tess jako pierwsza dama LuthorCorp'u - bardzo mi się pomysł podobał. Doomsday, Lex, Lana... Ale jednak czegoś zabrakło. Na wyróżnienie zasługują odcinki: 01, 05, 08, 14, 15, 17, 19.
Jak mogli usmiercic Jimmy'iego w takim momencie ? Samo starcie przyszlego suparman'a z bestia troche mnie rozczarowalo. Tez tak mysle, ze Clark dlugo nie wytrzyma i zaraz na poczatku nastepnego sezonu wroci do siebie.
Nie do konca wiem o co chodzilo w ostatniej scenie. Wgl za dluga przerwe mialem z tym serialem i czasami nie kojarze faktow...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p