In the season two finale, the mayhem in Bon Temps reaches a fever pitch as Maryann prepares for her ultimate bestial sacrifice, conscripting Sookie to be Maid of Honor at the bloody nuptials. Meanwhile, Sophie-Anne (guest star Evan Rachel Wood) warns Eric to keep the lid on Bill's inquisitiveness; Jason leads Andy into the heroic abyss; and Hoyt has a hard time swallowing Maxine's endless stream of insults. Deliberating on what may be his final move to save Sookie and the town, Sam is forced to put his trust, and his life, in a most unlikely ally.
Data emisji: 13.09.2009r. [zabić to mało, jeszcze zrobili przerwe tygodniową po Frenzy...]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Trochę się rozczarowałem bo cliffhanger był słaby - nie wiadomo kto porwał Billa.Chociaż z tego to akurat się cieszę. Teraz Sookie zwróci się do Eryka po pomoc i coś między nimi zaiskrzy
Akcja z Maryann świetna. Ślub niezwykle klimatyczny Nadal się uśmiecham gdy przypominam sobie mendelsona i to co działo się na ekranie I jeszcze postacie w greckich ubraniach togach i Maryann w sukni ślubnej babci Sooki.
Tak jak się spodziewałem Bill chciał poświęcić Sama by uratować Sooki ale w ostateczności mieli plan. Nie rozumiem tylko jak Sam zamienił się w tego byka. Czy nie musi mieć jakiegoś wzorca żeby go skopiować? Ale wbicie rogu w serce, a potem zamiana w człowieka i wyciągnięcie pikawy fajnie zrobione
Ja się cieszę że po 30 minutach zakończyli cały wątek, przynajmniej było szybko i dynamicznie, bez zbędnych przestojów na które przyszedł czas później.
Chociaż akcja z końcówki jak Jason zabija Jajo fajna A Andy, kumpel wziął całą winę na siebie, ciekawe co na to Tara. Oby się nie załamała i wróciła do siebię.
Minus odcinka? Mało Eryka i królowej! Chociaż w yatzie świetnie grali i niezła z nich para. BTW w rzeczywistości ze soą chodzą
Jason i Andy znowu mieli kilka genialnych gadek -na początku jak szli na wojnę i te nawiązania do filmów - Scarface, Czas Apokalipsy i Terminator, a potem w barze jak gadali o tym jakimi to są bohaterami
Scena między Jessicą i Billem w jego domu świetna - "tylko wróć przed 5", "tylko wróć przed 4" Jednak nie podoba mi się to co zrobili z rudą. Jej związek z Hoytem był słodki, a teraz zrobili z niej morderczynię. Szkoda...
Kolejny minus to brak wilków! Grrrr strasznie się na to napaliłem że zapodadzą ich w finale ale nic z tego.
Ogólnie sezon dużo lepszy od pierwszego. Ocena to oczywiście 10 na 10 I teraz czekać do czerwca na nowe odcinki. Jak to dobrze że są spoilery
Też jestem zadowolony, że wątek z Meryann zamknęli w pół godziny odcinka. Świetna była scena jak Sam w ostateczności ją zabija. Spodziewałem się, że będą mieli plan ale jeszcze do końca nie wiedziałem jak to rozegrają. Mało Jessici. Nie dość, że mało to jeszcze zrobili z niej nie wiem co... Aż tak nie mogła wytrzymać, że musiała się pożywić? A co z Hoytem? Ogólnie fajnie zamknęli ten sezon chociaż spodziewałem się lepszego cliffhanger'a. Ciekawe kto miał interes, żeby porywać Billa?
Jak dla mnie to odcinek był niezły, ale jak na finał za słaby. Spodziewałam się czegoś więcej.
Już myślałam, że skończy się na zaręczynach Billa z Sookie, ale na szczęście dali cliffhanger i teraz trzeba czekać rok żeby się dowiedzieć kto porwał Billa. Chyba nie Eric?
Btw. zauważył ktoś jeszcze, że matka Hoyta miała na szyi plasterki ze spidermanem?
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Czesiu żeby rozwiać twoje wątpliwości: sam musiałby np. wejść na wikipedie, wyświetlić zdjęcie byka i to wystarczy do przemiany Rzeczywiście Sam w tym odcinku przykozaczył
Hoyt w końcu przestał być maminsynkiem, podoba mi się to co zrobili z tą postacią
Bill i Ruda w końcu się traktują po rodzinnemu Szkoda że Jessica będzie topić smutki w krwi
Bonusowy spojler dotyczący Lafayette'a
Spoiler:
Na początku sezonu 2 trupem w samochodzie Andy'ego powinien być Lafayette. Pierwsze poważne odstępstwo od książki jakie zauważam
Kurcze coś szybko rozwiązali tę sprawę z Maryann :o Nie spodziewałam się - ale może to i lepiej W każdym razie liczyłam na lepsze zakończenie, ale cóż.. Ogólnie odcinek mi się podobał
Odcinek był by bardzo fajny, gdyby to nie był finał sezonu. Zdecydowanie bardziej podobał mi się poprzedni odcinek. Sprawa z Maryann szybko i sprawnie rozwiązana. Sam jako byczek i na końcu te wyrwanie serca, mniam. Sceny z królową i Eric'em świetne. Mam nadzieję, że jeszcze zobaczymy królową. Nie podobało mi się tylko co zrobili z Jessicą. Morderczyni??? Bez przesady... Jason i Andy wymiatali w dwóch ostatnich odcinkach. A Tara znowu będzie smutna, emo i będzie nudzić w następnych odcinkach. Finał był niezły, no i kto porwał tego Billa?
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
dość sprawnie załatwili Maryann dobre były potem te domysły, co się tak naprawdę stało i kim ona była biedna Tara.. ciekawe kto porwał BIlla, może Eric Jess o nie, co oni robią z ta postacią biedny Hoyt
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Dobry finał, aczkolwiek chyba złabiej niż odc. 10 i kilka poprzednich. Podobał mi się sposób w jaki rozprawili się z Maryann. Było szybko, bez zbędnego przeciągania wątku, czyli tak jak być powinno. Ale podobnie, jak Czesiek mam wątpliwości co do przemiany Sama. Przecież z tego co mówił to musi mieć wzorzec, a wątpie by podczas całej tej ceremoni przechadzał się akurat taki piękny byk.
Sceny z Królową dalej genialne i intrygujące jednocześnie. Eric dostarcza Lafayettowi "v." z polecenia Królowej. Hmm, ciekawe jaki ma w tym cel. No i widać bardzo nie chce żeby dowiedział się o tym Bill.
Jason z Andym dalej tworzyli świetny duet! Co prawda nie udało im się wygrać z Maryann, bo zostali również zahipnotyzowani, ale "Hasta la vista, baby" Jasona był genialne!
Wszyscy w Bon Temps mają jedną wielką lukę i nie wiedzą co się działo. Jedynie Sookie powiedziała co nieco Tarze. Z kolei Eggs nieźle ześwirował z tymi zabójstwami aż w końcu Jason go zabił. Moim zdaniem nie było to konieczne, mógł do niego podbiec i jakoś obezwładnić czy coś. Po prostu za bardzo wczuł się w rolę żołnierza... Ciekawi mnie czy to zdarzenie odciśnie na nim jakieś piętno w trzecim sezonie. JAk tak, to jakie?
Domysły ludzi co się działo były kapitalne. Pojawiły się świetne teorie - obcy, agentka firmy farmaceutycznej no i Sam dowalił z etanolem.
Bill w końcu oświadczył się Sookie. Jej reakcja na początku dziwna, nie spodziewałem się w sumie takiej. Ale po wyjściu z łazienki chciała powiedzieć "tak", a tu Billa już nie było. Ciekawe kto go porwał i ile odcinków trzeciego sezonu zostało na to porwanie poświęconych.
Problemów z Jessicą ciąg dalszy. Niexły kwas z tego może wyjść, szczególnie teraz jak nie ma jej stwórcy, czyli Billa. Oby pogodziła się z Hoytem, bo jeszcze wyssie pół Bon Temps.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p