Ben Reynolds, an FBI agent who's been pursuing a serial rapist terrorizing the Washington area, partners with The Lightman Group for its toughest case yet. Lightman infiltrates a prison to befriend Andrew Jenkins, a convicted criminal and a pathological liar who the serial rapist may be copy-catting. Meanwhile, Torres and Loker search Jenkins' fan mail, and Foster questions one of the rapist's recent victims
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wow, najlepszy odcinek serialu. Od początku do samiutkiego końca. Na początku sceny z Calem w więzieniu jak zrobił zadymę i grał trochę niepoczytalnego zabójcę, potem przesłuchania zabójcy i na końcu ujawnienie wielkiego oszustwa Lightmana. Wszystkich udało mu się oszukać nawet Rie i Gilian. A mordercą okazał się mąż ofiary swojego mistrza.
Teraz Cal zacznie pracować dla FBI na pełny etat a to oznacza więcej poważniejszych odcinków.
Tekst że Reynolds to taki mroczny Cal był świetny
Ciekawe jak będzie wyglądał finał skoro przedostatni odcinek był taki mocny.
Szybko mi jakoś przyszło do głowy, że to pewnie mąż tej ofiary jest sprawcą. Cal po prostu pokazał, że jest mistrzem w tej grze, a myślałem, że rzeczywiście coś mu nie wychodzi. Odcinek bardzo dobry.
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
na poczatku myslałam, że mu nie wychodzi, ale potem to sie stało dziwne. Cal i żadnego dobrego planu? i ta złośc na Torres. ale świetnie to rozegrał. odcinek chyba najlepszy, ale jednocześnie okrutna sprawa. temu gwałcicielowi i naśladowcy nie weim co bym zrobiła... straszne.
Wow najlepszy odcinek Cal rulez, bez dwóch zdań, pięknie to rozegrał, aż przyjemnie sie oglądało dopiął swego i szlag trafił tego psychopatę straszne to co robił tym kobietom, kwasem po oczach blee. Ten naśladowca to dopiero psychol, brać ślub by upajać się jej cierpieniem grr
Świetny odcinek, najlepszy w całym serialu. Genialna sprawa z naśladowcą, Jenkinsem. Sprawa z Calem, który podpuścił Jenkinsa bardzo dobra. Torres jest świetna, podoba mi się to, że ma własne zdanie.
Bez dwóch zdań jest to najlepszy odcinek pierwszego sezonu. Świetne sceny z więzieniu, wielki przekręt Cala, którego w ogóle się nie spodziewałem. Genialna scena, kiedy najpierw Cal wrzeszczy na Rię, a później wywraca stół; od tego momentu po prostu wiedziałem, że coś jest tu nie tak. Świetnie zagrana rola tego gwałciciela Jenkinsa, interesująca sprawa i napięcie rosnące z minuty na minutę. Mąż ofiary, który został naśladowcą. W sumie w pewnym momencie o tym pomyślałem, ale raczej w to nie wierzyłem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Super odcinek! Ale doktor wszystkich nabrał! A już myślałam, że ten gwałciciel taki dobry jest. Że to gra domyśliłam się póżno, ale i tak szybciej niż Torres.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p