An old friend of Stefan's arrives in Mystic Falls by the name of Lexi (Arielle Kebbel). Elena does her best to stay away from Stefan. Stefan celebrates his birthday. Still upset by the events at the Halloween haunted house, Elena (Nina Dobrev) does her best to stay away from Stefan, but Lexi gives her some unsolicited relationship advice. Elena and Jenna (Sara Canning) are surprised by a change in Jeremy's (Steven R. McQueen) behavior. At Damon's (Ian Somerhalder) insistence, Caroline (Candice Accola) tries to get his medallion back from Bonnie (Katerina Graham). Finally, Damon's offer to help Sheriff Forbes (guest star Marguerite MacIntyre) has sudden and tragic results. Zach Roerig also stars.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
wątek Bonne może być ciekawy ja jedynie zastanawiam się jak to będzie z braćmi i Eleną?! Stefan jest w niej zakochany hm a Damon..w sumie też powinien bo bracia mieli walczyć o jej uczucia zobaczymy co to będzie
Znowu bardzo dobry odcinek, ten serial to jeden z moich ulubionych w tym sezonie. Alexis była fajna szkoda że już po niej. Demoniczny plan Stefana się powiódł
Boonie powiedziała Elenie, że jest wiedźmą. Fajnie szkoda tylko że nie było jej konfrontacji z Damonem. Nie mogę się doczekać kiedy dowie się o wampirach. I co takiego nadchodzi?
Caroline jest świetna, szkoda mi jej czasem. Fajna para by była ona z Mattem
jeja już nie mogę się doczekać kolejnego odc! widziałam zapowiedź i wydaje mi się że będzie świetny! strasznie ciekawi mnie co to nadciąga?! ajj trzyma w napięciu no i Lexi też wydawała się być oki tylko Damon musiał ją zabić ahhh uwielbiam ten serial )
Lexi Sexi (nawiązanie do ostatniego odcinka UB ) ajj, Damon, Damon :D:D: Walka braciszków fajna, końcówka intrygująca.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
tak btw aktorka grająca Alex kilka lat temu była ładniesza.. grała w 4 chyba części American Pie i w horrorze Nieproszeni goście. Szkoda, że zginęła, fajna postać. Ciekawe jak wyglądał ten jej związek z człowiekiem o którym mówiła, że był miłością jej życia
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Co za wstrętny Damon! Strasznie polubiłem Lexi, liczyłem, że może zostanie na dłużej. Jak zobaczyłem tą żywą dziewczynę w alejce, to od razu mi przyszło na myśl, że pewnie Damon ją oczarował i wszystko pójdzie na Lexi. I co? Tak się stało. Fajna walka braci na koniec. Świetne się rozwija wątek Bonnie, cieszę się, że powiedziała Elenie o swojej tajemnicy. Też jestem na parą Caroline / Matt! Pewnie w następnych odcinkach się jej doczekamy. Ciekawe, co Damon namącił w głowę Jeremiemu.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Kolejny bardzo dobry odcinek. Aktorka grająca Alex posiada bardzo specyficzny typ urody, ale również bardzo urzekający. Caroline też jest śliczniutka. Ach, jaką ja mam słabość do blondynek.
Fajny wątek Alex, szkoda że tylko na jeden odcinek. Myślałem, że dłużej to pociągną. Diabelski plan Damona, jak na razie wychodzi mu świetnie. Zajebista scena, kiedy Stefan rzuca się na Damona. Lubię te ich walki.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p