pobierz plik w całości
a ja bym ogolnie poprosila muzyke zwiazana z chuck/blair z tego odcinka z okropnymi motylkami i jak on daje jej ten naszyjnik itd.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
fajniutko bylo popatrzec na Blaire i Chucka... a Nate z Jenny jakos dziwnie... strasznie od dwoch odcinkow nie moge patrzec na Jenny jak mi zaimponowała po imprezie piżamowej u Blair to tak teraz mi działa na nerwy...
No proszę, proszę widać, że nasz lowelas Chuck chyba się wreszcie zakochał to spojrzenie na Blair wtedy w limuzynie, świadczy samo za siebie. Rozmowa o uczuciach na balkonie była cudowna, hihi to jest słodkie, że żadne z nich nie chce się przyznać co do siebie czuje. No a końcowa scena z naszyjnikiem, to było już apogeum cudowności *.* [ten pocałunek w ramię *.*]
Pojedynek S/V był świetny [S pokazała kto tu rządzi ]
Co do R/A to nie wydaje mi się, żeby ten ich związek jakoś długo wytrzymał, zdecydowanie im nie kibicuje.
Ostatnio edytowano 18 lis 2007, o 22:44 przez alkalines, łącznie edytowano 1 raz
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Cóż więcej mogę napisać - wszystko zostało już napisane
Blair/Chuck zawładnęli odcinkiem, zdecydowanie są dla mnie numerem jeden - jak na razie Serena/Dan zaczynają trochę przynudzać, może się jeszcze rozkręcą
Ten tekst o motylkach w brzuchu i riposta Blair, że muszą zostać zamordowane - genialne
Nate/Jenny - czyżby jednak? Chociaż ten ich "związek", jeśli będzie, to pewnie nie będzie jakiś strasznie emocjonujący
Chuck/Blair...awwwww motylki... i ich końcowa scena...uwielbiam ich razem. a w ogóle fajnie było zobaczyć zakłopotanego Chuck'a.
N/J - no nie sądziłam że pójdą w tym kierunku w serialu, ale wydaje mi się że ich związek w serialu może być jeszcze dziwniejszy niż w książce...myślałam szczerze mówiąc że pójdą raczej w kierunku J/E
Alison - nie lubię jej już teraz...zepsuje mi R/L
V/D/S - no trochę lepiej to wygląda wszystko, ale nie przepadam kompletnie za serialową V.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p