Chance needs a miracle to help protect a reformed thief from his vengeful former accomplices as they race to recover priceless religious artifacts hidden in a remote Canadian monastery.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Odcinek dobry, ale tylko to tym razem. Może dlatego że zabrało jakieś pięknej kobiety? Sam nie wiem
Akcja w klasztorze mi się podobała. Trochę taki Skarb narodów albo inny Kod da VInci ale tak czy inaczej fajne. No i jeszcze walka wręcz Chrisa i Winston z rozbrajaniem bomby I ten rzut monetą Guierro
Gray też był dobry, szczególnie jak go na początku poznaliśmy jak opowiadał o komiksie
Już myślałem, że jakiś większy wątek w tle się zawiąże, ale nic z tego. Chociaż może kiedyś poznam pracodawcę...
Odcinek bardzo średni jak dla mnie. Sceny walki oczywiście mi się bardzo podobały. Zachowanie i teksty Winstona także, kłótnia z Guerrero - rozbrajanie bomby. Już myślałem, że Guerrero coś kręci pod nosem Chance'a przeciwko niemu, a tu miła niespodzianka. Przydałby się jakiś główny wątek, który by się przewijał pomiędzy odcinkami. A tak ogólnie, to może Czesiek kojarzysz aktora, która grał w tym odcinku Gray'a? Mogę przysiąc, że gdzieś go widziałem w jakimś serialu i nie mogę sobie przypomnieć gdzie. Poza tym zagrał w tym odcinku również Ethan z Lostów. Kurcze, ten to ma twarz do ról bydlaków.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
I na tym odcinku zakończyłem swoją przygodę z tym serialem. Choć odcinek był ciekawy, to nie dalej tego ciągnąc nie dałem rady. Strata czasu dla wtórnej pozycji, która niczym specjalnym się nie wyróżnia. Na zapychacze nie ma niestety czasu. Osobiście nie polecam.
Całkiem niezły odcinek. Podoba mi się w dalszym ciągu klimat tego serialu tzn. jego łagodny i niezobowiązujący klimat. Mam czas i ochotę, to sobie oglądam. Bez konieczności tygodniowego wyczekiwania z wbitą szpilką w stopach.
Co do wydarzeń z tego odcinka to powiem, że podobał mi się klimat klasztoru. Nie był to klimat rodem z Imienia Róży ale i tak było dobrze.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p