Współczesna wersja opowieści o Dawidzie i Goliacie. Akcja dzieje się w nowoczesnej metropolii Shiloh, oblężonym mieście, gdzie walki toczą się już zbyt długo i pochłonęły zbyt wiele żyć. Kiedy David Shepherd (Christopher Egan), odważny młody żołnierz, uratuje syna króla na terytorium nieprzyjaciela, rozpoczyna wydarzenia prowadzące do pokoju. Nagle David staje w świetle reflektorów, zdobywa sympatię kobiet, włącznie z królewską córką. Gdy zostaje awansowany na kapitana, staje się symbolem nadziei. Lecz dla Davida linia między wrogiem a przyjacielem ulegnie zamazaniu, jako że ważne osoby w królestwie chcą jego upadku i nie wiadomo, kto zwycięży.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
no to tak, podobało się bardzo ciekawie się zapowiada ale w sumie nic więcej nie mogę powiedzieć, bo to tylko pilot był, 2odcinkowy, ale jednak. najbardziej zaskakującą rzeczą była chyba rozmowa Króla z synem... i na końcu mootyyyyylki
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
ja nie oglądałem tego serialu ale przeczytalem wiele negatywnych opinii ale jak zawsze znalazły się też pozytywne. Ale po zdjęciach widać naprawdę, że jakiś cerstwy ten serial.
ja tam nie czytałam opinii żadnych, zdałam się na blue. a każdy ma inne gusta
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Mimo że pilot dwie godziny cały odcinek mi się podobał. Serial jest inny , kraje o dziwnych nazwach niby w współczesności, Silas jako dyktator, gada o Bogu, w którego nie wierzy, a w tle pojawiają się motyle, flagi z nimi przypominają trochę te III Rzeszy. No i jeszcze wojna - wcale nie dynamiczna, ale efektowna, brudna i klimatyczna. Mi się takie podejście podoba. David jest taki sobie jak na głównego bohatera, ale się wyrobi. Najlepszy jest za to Silas, król prowadzący podwójne życie, szantażowany przez szwagra, który trzyma w ręku całe złoto państwa. Podejrzewam że wojna zamieni się w wojnę domową, a król będzie obwiniał Davida, ale co ja tam mogę wiedzieć to pierwszy odcinek Syn próbuje obalić ojca - ten wątek będzie mi się podobał Ciekawe tylko czy Król upatruje Davida swoim następcą, że tak łatwo pozwolił mu się zbliżyć do córki, chociaż nie sądzę żeby wahał się go skrzywdzić. Gdybym miał następny odcinek od razu bym go obejrzał, a to jest wystarczająca rekomendacja dla serialu
Mnie w tym serialu pociąga właściwie to, że oba główne wątki są naprawdę ciekawe i tak jak przy innych serialach mam ochotę coś poprzewijać to tu nic Silas jest ciekawą postacią, David jest kjut, Jack jest awesome, wszstko jest cud i miód. I te motylki na koniec <3 ten serial naprawdę ma piękne momenty.
Mi się też podobają motyyyylki I ta atmosfera niby XXI wieku, ale jednak nie do końca z naszego świata, to to samo co lubię w Seekerze, zmusza mnie do porównań
Obejrzałem i bardzo mi się podoba. Fabuła dobra, postacie nawet, nawet. Poza tym niekonwencjonalny pomysł, NBC rzuca się na głęboką wode i wielka szkoda, że po 5 odcinkach ściągają serial... Dobrze, że chociaż obejrzymy wszystkie, które wyszły... Wracając do odcinka. Wszystko co chciałem napisać, napisaliście wyżej, więc tylko wspomne, że bardzo mi się gra Christopher'a Egan'a podoba. Motyle na końcu były fajne, nie powiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p