pobierz plik w całości
To jeden z moich ulubionych odcinków, mimo, że w innych się więcej działo. Ale to jedna z niewielu rzeczy z SN, których się wciąż czasami boję A zagadka krwawiących oczu Deana nie została rozwiązana przez 2 sezony.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Więc może te krwawe oczy to był wypadek reżysera? Moje myśli były takie że być może ich ojciec nie żyje i Dean był w to zamieszany, ale jeśli jednak żyje to wolałbym się tego dowiedzieć z serialu jak od was.
Hmm... mi szczerze mówiąc chyba podczas tych początkowych odcinków nigdy nie przyszła do głowy myśl, że John może nie żyć. A już na pewno nigdy nie pomyślałam, ze Dean mógłby ewentualnie mieć coś wspólnego ze śmiercią swojego ojca. No ale prawdy się dowiesz z serialu jak to sam napisałeś
Co do tych oczu, to ja sądzę, że to jednak może jeszcze wyjść, gdyż na 3 sezon znów mamy zapowiedziane flashbacki i odpowiedzi na kilka pytań.
Odcinek całkiem fajny. Przypomina mi się film "Candyman" - bodajże taki ma tytuł. Też było o wymawianiu jego imienia w łazience, pamiętam jak z kolegami zgrywaliśmy się kto powie dokładnie jego imię 5 razy i przeżyje
Niewiedza nie hańbi, większość poczytuje ją za szczęście.
Odcinek podobał mi się, temat z Bloody Mary też ciekawy. Oby tak dalej.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Kolejny odcinek z kapitalnym nastrojem. Klątwy, duchy, legendy - jak już wielokrotnie wspinałem uwielbiam takie klimaty! Szczególnie podobał mi się motyw, jak Dean i Sam badali sprawę powstania samej legendy. Opis dokonanej zbrodni z całą pewnością potrafi pobudzić nawet najbardziej nieużywaną, ludzką wyobraźnię.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Kolejne nawiązanie - tym razem do The Ring. Dziewczyna wychodząca z lustra uderzająco podobna. Jak zwykle nie mogłem z braci, jak podawali się znowu za kogoś kogo nie są. W tym odcinku padło na kolegów z pracy. Powoli chyba twórcą będzie brakować pomysłów...
Co do samej sprawy z Bloody Mary to muszę przyznać, że bardzo wciągająca i taka życiowa. Te opowieści, że jak coś się wypowie to coś się stanie. Ach, kto tego nie zna? Dean i Sam jak zwykle dali radę. Podobało mi się jak Dean położył tych dwóch policjantów. Niegrzecznie, niegrzecznie... Sam się powoli przełamuje. Uraz na pewno pozostanie, ale myślę, że szybko koszmary mu przejdą. Nudne by były te ciągłe sny Sama z płonącą Jessicą.
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Najlpeszy odcinek póki co , historia z krwawa Mary strasznie mi się podobała . Zwłaszcza jak ta Mary "iscie ringowska" wychodziła z rozbitego lustra. Dobry klimat był przy tym. Troche nie lubie tych zakończeń jak zawsze kończą , wracajac samochodem , ale teraz były zwidy Sama.
Jednak chyba takie jednoodcinkowce jeszcze beda troche trwaly , wiec bede cierpliwy i czekam na jakas fabułe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p