A man dies of a stroke in front of a mirror but Sam and Dean believe something, or someone, else (Bloody Mary) may be behind his death. Dean tries to help Sam open up about his girlfriend's death, particularly after Sam let's it slip that there's some information that he hasn't told Dean.
Data emisji: 11.10.2005
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ej no on nie był wcale straszny, najfajniejszy był motyw jak ta dziewczyna bała się otworzyć oczy reszta była do przewidzenia, jak zwykle całą sytuacje ratuje Dean
Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Mary niewinna zabawa może skończyć się tragicznie niekoniecznie dla bawiących się. Eh...ile to się w dzieciństwie historyjek nasłuchało o podobnych wydarzeniach czyli dzieci bawią się w wywoływanie duchów a potem zaczyna się dziać coś złego. Ginie ktoś bliski a w najlepszym razie ulega ciężkiemu wypadkowi. Dzięki temu odcinkowi powróciłem do czasów gdy z paczką przyjaciół bawiliśmy się w wywoływanie duchów. A potem jeden drugiego straszył takimi historyjkami. Dobra, koniec wspominania. Musze przyznaż, że to był śŚwietny odcinek i muszę też przyznać, że skojarzył mi się troche z filmem The Ring, to skojarzenie wywołał wygląd owego ducha.
Jednak plusem w Supernatural była zasada "śmierć za śmierć" czyli uważam, że dość uczciwie postępowała owa Bloody Mary bo nie zabijała pierwszego lepszego. "ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ" i tak powinno być Bloody Mary, Bloody Mary, Bloody Ma...
a czy ten facet który jako pierwszy zginął zabił kogoś? raczej się tylko o to obwiniał, tak samo jak ta dziewczyna którą na szczęście uratowali
W tej kwestii można się jedynie domyślać. Jego żona przedawkowała tabletki, byc może to własnie z jego winy a być może to on ja zabił. W sumie nawet koleżanka córki od tego co pierwszy zginął pyta się Sama i Deana czy naprawdę sądzą że On zabił swoją żonę.
Zresztą potem mogę się zgodzić, że zbijała tez tych co się obwiniali za czyjąś śmierć. Jednak jak to, bodajże Sam powiedział Bloody Mary nie widzi szarości - jest białe albo czarne.
Trochę zaczyna mnie denerwować Sam ze swojm heroizmem, wcześniej wsiadał do samolotu teraz to, ale nie znaczy to wcale że odcinek był słaby. Miejscami był przerażający Fajnie, że dowiedzieliśmy się kilku rzeczy o Samie, szkoda że nie było nic o ojczulku. No to lace do łazienki
fajny odcinek... wiecie co ciekawe dlaczego Deanowi również krwawiły oczy?! to za te wszystkie demony i spółke które zabił czy może ma kogoś na sumieniu?!
Ja tam się nie wypowiadam o co chodzi, ale mam swoje podejrzenia. Nie powiem dlatego że wy już wiecie z dalszych odcinków i możecie śmiać się z moich przemyśleń. Odcinek mi się nawet podobał, był dość... dość upiorny. Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p