pobierz plik w całości
Hiro zamierza udowodnić Ando, że naprawdę posiada zdolność zaginania czasoprzestrzeni i w tym celu, zmierzają do Nowgo Yorku, gdzie chcą uchronić świat przed wybuchem nuklearnym, jakiego świadkiem było Hiro, kiedy przeniósł się w przyszłość.
Matt jest przesłuchiwany przez agentkę FBI, Audrey Hanson, która żądą, aby ten odczytał jej myśli, skoro tak upiera się przy tym, ie posiada ową zdolność.
Peter jest zachwycony nowoodkrytą zdolnością do latania, którą próbuje rozwijać, podczas gdy Nathan zastanawia się, jak ukryć przed prasą samobójczą próbę Petera.
Claire próbuje udawać, że jest normalną dziewczyną, udając się na szkolną zabawę, lecz skutki tego mogą okazać się ciężkie...
Isaac i Simone zrywają ze sobą.
by aja
Data emisji w NBC: 9 października 2006
Data emisji w TVP1: 24 maja 2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez Gareth, łącznie edytowano 2 razy
Podobal mi sie ten odcinek, calkiem sporo sie dzialo. Ciekawa jestem kto tak ladnie wysprzatal mieszkanko Sylara, czyzby on sam? Ale najlepsza i tak byla koncowka z Claire
bluevein napisał(a):poza tym Matt - zawsze chciałam czytac w myślach, zawsze i może dlatego jego wątek mnie bardzo interesuje
Ja też! Rozmawiać z kims i wiedziec co tam sobie myśli
Ale i tak scene z Claire przebija scena, w której Matt niby zabija tego goscia, odwraca sie do tej blondynki, a tematen gosc wstaje...
I irytuje mnie ten ćpun, co maluje obrazy... Mógłby juz przedawkowac A! No jesszcze trzeba dodać, że Nathan zachował sie jak kompletny, ale to kompletny dupek!
Ostatnio edytowano 1 sty 1970, o 02:00 przez aja, łącznie edytowano 1 raz
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
wczoraj obejrzałam. Rzeczywiście, musz się zgodzić, że wątek Matta jest dość ciekawy normalnie jak w "czego pragną kobiety" no i końcówka...ach, a najgorsze że jutro jakos już neta nie mam i troche poczekam na następny odcinek...
Peter - coraz badziej go lubię, i coraz bardziej nie lubię tej babki, której powiedział, że ją kocha, oby się nie zeszli...
Hiro i jego komiks, przekomiczny Co do Matta, to cieszę się, że jego czytanie w myślach nie opanowało go tak jak Gary'ego w 4400 czy Freyę w TC, lecz może nad tym panować, dzięki temu jego zdolność łatwiej stanie się jego częścią.
No a końcówka z Claire - świetna, a ona tylko lekkie zdziwienie, coś w stylu 'a co tam, zaraz się naprawię'
Claire próbuje udawać, że jest normalną dziewczyną, udając się na szkolną zabawę, lecz skutki tego mogą okazać się ciężkie...
Uhuhu, to było niezłe... Wyjmują jej patyka z głowy, ona ożywa a tu klata otwarta.
Gareth napisał(a):Peter jest zachwycony nowoodkrytą zdolnością do latania, którą próbuje rozwijać
Próbując poleciec na placu zabaw. Sorry, ale przy tej scenie mi sie chciało smiać. xD
Gareth napisał(a):Hiro zamierza udowodnić Ando, że naprawdę posiada zdolność zaginania czasoprzestrzeni i w tym celu, zmierzają do Nowgo Yorku, gdzie chcą uchronić świat przed wybuchem nuklearnym, jakiego świadkiem było Hiro, kiedy przeniósł się w przyszłość.
Bardzo mi sie podobało, jak uratowali tą dziewczynke. W ogóle, Hiro jest przesmieszny.
Gareth napisał(a):Matt jest przesłuchiwany przez agentkę FBI, Audrey Hanson, która żądą, aby ten odczytał jej myśli, skoro tak upiera się przy tym, ie posiada ową zdolność.
Czytanie w myslach... Super. Będzie ciekawa historia z Sylarem.
[ Dodano: 2007-04-02, 00:24 ] Jedyne co mi sie niepodoba to Niki. Te ciała... i wogóle...
Tak wiec ten odcinek mi sie bardzo spodobal byl super a Niki tez mnie ciekawi i nie tylko ona Claire tak samo okarze sie co bedzie z tymi wszystkimi osobami ktore maja niesamowite zdolnosci.
Końcówka mocna - Claire się za bardzo nie przejęła, że leży na stole porozcinana
Matt vs. Sylar - dobre Niech w końcu pokażą tego całego Sylara
Peter i jego "próby" latania I ten chłopiec na placu zabaw.. Sytuacja nie napawała powagą Za to Nathan zbyt fajnie się nie zachował, tylko te jego wybory.. brat mało ważny Peter się trochę na nim wyżył
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p