Trying to keep his architecture firm afloat by doing an all-nighter, but Marshall tries to lure him to the roof for a surprise 31st birthday party, on the fourth season finale.
Premiera - 18 maja 2009
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Nie no odcinek przełomowy u głównych bohaterów! Kto by pomyślał, że Robin wkońcu się dowie, że Barney ją kocha, a potem Branyer dojdzie do wniosu, że jej nie kocha, ale się dowie, że to przekręt zwnay " the mosbey " i na końcu odcinka nie wiadomo czy są razem czy nie Nieźle to się potoczyło między nimi. Jak tylko usłyszałem co Barney odpowiedział Robin na jej " I Love You " przewinął do tyłu kilka razy Niby w szpitalu sobie wyjaśnili, ale nie wiadomo jak to do końca. Wiadomo, że coś do niego Robin czuje, ale zagmatwane to strasznie
Kolejny przełom u Teda. Chłop został profesorem u teraz będzie nauczył architekruty i oczywiście to wstęp do jego kolejnych miłosnych przygód jak sam to powiedział, że matka jego dzieci była na tej sali gdzie on wykładał Może coś w 5 sezonie się zacznie już dziać pokarzą ją wkońcu ich początek, dating, flirting
To tyle odnośnie 4 sezonu. Czekam na 5 z niecierpliwością, a od lipca mam nadzieje, 3 i 4 sezon z lektorem na Comedy Central
Ten odcinek był kiepski, mało śmiesznie i w ogóle było. "the mosby" w wykonaniu Robin dobry, reakcja Barneya genialna reszta odcinka słaba
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Odcinek niezły, ale mogło być lepiej. Pomysły bardzo fajne, the Goat, the Mosby, the Leap... Najbardziej mi się podobała scena skakania całej piątki - muzyka i ten klimat! Świetne.
Nareszcie obejrzałem i odcinek bardzo dobry, szczególnie pierwsza połowa. Mosbiowanie Robin niezłe, ale ja się ciesze że wyjaśnili sobie z Barneyem że się kochają I najlepiej niech na początku 5 sezonu wezmą ślub Marshall ze swoim skakaniem świetny, ale w końcu mu się udało. Myślałem jednak ze potem zacznie się zastanawiać jak wrócić Jak poszły flashbacki Teda to myślałem że zamiast skoczyć to się rzuci Ciesze się z powrotu kozy i Svenów To co w 5 sezonie poznamy matkę? Oby
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p