Nikola napisał(a):Wybaczyć - TAK, dalej być z osobą, która zdradziła - NIE. Bez zaufania nie ma związku.
Ja nigdy bym nie wybaczyla bo to jest najgorsza krzywda jaka mozna wyrzadzic osobie nas kochajacej i przez nas kochanej,Ja juz nie potrafilabym zyc z taka osoba. Traktuj innych tak jak bys chcial byc sam traktowany
jest to mysl ktora powinna nam przez cale zycie towarzyszyc
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cya napisał(a):Chyba większość coś podobnego przeżyła, może nawet nie była to zdrada ale mało brakowało do niej ale się opamiętaliśmy lub coś w tym stylu. Jeśli lepiej czujesz się w towarzystwie tej trzeciej osoby to czemu nie, można stworzyć w miarę stabilny związek, ale trzeba się dobrze nad tym zastanowić i najlepiej obecnej partnerce [lub obecnemu partnerowi] o niczym nie wspominać. Czasami lepiej jest coś przemilczeć i jeśli zdecyduje się pozostać z wcześniejszą partnerką [partnerem] to najlepiej wymazać to z pamięci i naprawdę nic nie mówić bo mimo dobrych chęci 95% takich związków później się psuje w szybkim czasie, a jeśli zdecydowało się na tą trzecią osobę to obecnej partnerce [ew. obecnemu partnerowi] powiedzieć to jak najszybciej o tym że się rozstajecie i niewskazane jest wspominać powodu rozstania i przez pewien czas udawać że się nikogo nie ma [wierzcie mi lepiej się na tym wyjdzie i może nawet zostaniecie później kimś w rodzaju przyjaciół]
A nie sądzisz,że jest krzywdzące dla związku? Jak w tym momencie czuje sie osoba,którą partner zdradza bo chce zdradzić z 3 osobą;/ Bo przecież czasami to tylko zauroczenie,a może zniszczyć kilku letni związek... Mnie ktoś zostawił po 1,5 roku dla osoby 3.. nie było to miłe... Dla mnie najpeirw walczy się o coś trwałego dłuzszego,a potem ew. można myślec o innej osobie:/ Może to tylko ja tak mysle... Ale ja napewno najpeirw starałabym się dostrzec to co kocham w moim obecnym partnerze,a nie od razu do 3 osoby leciała.... Ale to tylko mój punkt widzenia nie każdy musi sie z nim zgodzić.
[ Dodano: 2007-01-21, 18:11 ]
Nikola napisał(a): Dokładnie. Też chciałabyś aby Ci wybaczono popełniane błędy.
Blad bledowi nierowny.... Mozna wybaczyc cos.. ale czegos nie,nawet nie bedac juz z ta osoba.. Zeszta jak ktos zdradzil ciebie,to zdradzi tez te osobe z ktora ciebie zdradzil itd.... To bledne kolo po prostu;/
Niby tak, ale zauważcie że gdyby ludzie sobie nie ufali może mniej byłoby zdrad. Ludzie sie zdradzają bo właśnie myślą że im to umknie, a wiedzą że partner/partnerka mu ufają. Wiem że to bzdura ale coś w tym jest. Ja ufam swojej dziewczynie ale zawsze zachowuje czujność
1. BSG, Dexter, The Shield 2. 24, Skins, 3. Supernatural, The Black Donnellys, Rescue Me, Veronica Mars, True Blood 4. Californication, Entourage, Chuck, House M.D., Sons of Anarchy, HIMYM, Lost, Moonlight 5. Rome, Weeds, The Tudors, Hung, Castle, Breaking Bad, 6. Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Damages, 7. Stargate SG-1, Atlantis, The 4400, Private Practice
Nowe, które oglądam: Stargate: Universe, Flash Forward
moim zdaniem powinno sie wybaczyc ale jesli nadal zdradza to najlepiej skonczyc z ta druga osoba raz na zawsze i znalezc taka osabe ktora nam zaufa i zebysmy jej zaufali
Może jestem jakaś staroświecka ale kompletnie nie uznaję zdrady.Jest to gwóźdź do rozpadu każdego związku.Bo jeśli się naprawdę kocha tą jedyną osobę to po co szukać przygód z kimś innym,dla mnie to bez sensowne.Trzeb umieć być wiernym,na tym polega sekret związku.JA ZDRADZIE MÓWIĘ STANOWCZE NIE!!!!
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Nie mowic? Newiem czy potrafilabym zyc w klamstwie, bo tak by wygladalo dalsze zycie... Chyba naprawde lepiej powiedziec wszystko. Ja wyznaje taka azasade. Bo qrcze jak wy nic nie chcecie mowic 2 osobie,to czym jrest dla was zwiazek? Dla mnie to zaden zwiazek, oklamywanie najblizszej osoby,w tak bardzo waznej sprawie.
Jesli jednak byscie powiedzieli, owszem jest bol, pretensje ,zal itd. ale moze po jakims czasie to minie, jesli zwiazek i uczucie jest silne, to da sie rade. Jesli jednak nie,to ten zwiazek nie mial szans bycia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p