pobierz plik w całości
to że uśmiercili V. to naprawde kiepsko juz lepiej by zrobili Sary sie pozbywajac...
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
dokładnie... wiem że to nie jest serial w ktorym romantyczny watek przoduje ale liczyłam że Veronice oszczedza tym bardziej że napracowała sie przy sprawie Linca...
tez nie fajnie zrobili uśmiercając Nicka chociaz nie zawsze go lubiłam to mogli jakos inaczej rozegrac jego watek a nie w jednym odcinku pozbywac sie i Nicka i V.
no ale cóż stało sie i sie nie odstanie...
Ostatnio edytowano 6 maja 2007, o 15:34 przez zoey, łącznie edytowano 1 raz
I bardzo dobrze, że pozbyli sie ich razem tak to by ten wątek sie jeszcze ciagnal Bez nich serial jest duzzo lepszy Mi osobiście V bardzo przeszkadzała
Blueberry napisał(a):Mi osobiście V bardzo przeszkadzała
to tak jak mnie Sara...
[ Dodano: 2007-07-02, 20:07 ] Veronica może nie była najlepsza ale jednak miała cos w sobie i o wiele bardziej ja lubilam od Sary... działała i walczyła o Linca... naprawde sie starala a oni ja uśmiercili a taka bierna Sare ktora przez caly pierwszy sezon palcem nie kiwneła oprocz otworzenia zamka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p