Veronica Donovan-jest fikcyjną bohaterką serialu prison break graną przez Robin Tunney.
Była dziewczyna Lincolna Burrowsa. Adwokat. Michael nakłania ją do podjęcia sprawy brata. Po przestudiowaniu sprawy oraz zeznaniach Lincolna także uwierzyła w jego niewinność. Próbuje zdobyć dowody na jego niewinność, zgłasza się do organizacji specjalizującej się w sprawdzaniu słuszności kar śmierci „Project Justice”. Niestety zostaje odprawiona z niczym z powodu braku dowodów lecz jeden z działaczy tej organizacji Nick Savrinn uwierzył jej i zamierza jej pomóc. Ojciec Nicka także został niesłusznie oskarżony. Veronicka z Nickiem przeglądają jeszcze raz taśme z nagraniem zabójstwa vice prezydenta, po oddaniu kasety do technika ten tłumaczy im że głos na taśmie nie jest oryginalny i kaseta została sfabrykowana. Niestety kaseta znika. Poza tym adwokatke ścigają bezwzględni agenci Seecret Service, którzy nie przebierają w środkach by unieszkodliwić niewygodnych dla sprawy świadków. W pewnym momencie jeden z agentów postanawia wydać jej nazwiska osób zamieszanych w sprawę za co płaci życiem. Ostateczna apelacja nie przynosi skutków z powodu braku dowodów…
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 26 lis 2006, o 19:32 przez Jack, łącznie edytowano 1 raz
Nie nawidze jej! Jest beznadziejna!Jak ją widze to mam ochotę wyjść z pokoju i sama nie wiem dlaczego Jak dal mnie jest taka zbyt...paniusiowata....szczególnie mnie wkurzyła jak chciała Michaela pocałować Ale na szczęście(bądź nie szczęście, jak kto woli) "Firma" się nią zajęła
nie wiem dlaczego ale ona mi przypomina tą naszą polską Robinsonkę - Dżyżdzykową a co do postaci to nie wnosiła zbyt dużo do serialu więc jakoś mi jej nie szkoda, btw. może teraz Linc zakręci się wokół tej blondyny co pracowała dla jego ojca ? ;p
Ulubiony serial: Black Books, VeronicaMars
dodano 17 lut 2007, o 17:25
Och, jak to dobrze, że inni zauważają to, co ja. Istnieli tacy, którzy twierdzili, że jestem dziwna, ale mnie naprawde okrutnie irytowały maski, jakie ona robiła Taka ładna dziewucha, a tak się wykrzywiała przeraźliwie. Ona poza tym wszystko psuła, a ja sie tylko modliłam, żeby sa w końcu zastrzelili. Pasowali z Lincolnem do siebie -_-
Mil@ napisał(a):szczególnie mnie wkurzyła jak chciała Michaela pocałować
A jest w tym coś strasznie dziwnego? Nie była z Lincolnem, znała dobrze Michaela i troche wypili - nic szczególnego. No i co, że M. to brat L.?
Be Ironic napisał(a): tak się wykrzywiała przeraźliwie
Oj tak, jej miny były tragiczne
Ale za nic w świecie nie pasowała mi do Lincolna. Do Nicka owszel, ale do L.?! Gorzej niż Sara+Bellic W ogole nie wyobrażam sobie żdanej dziewczyny dla Lincolna
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Stara się ja może aby pomóc Lincolnowi wydostać się z więzienia i aby uniknął kary śmierci.
Bardzo się dla niego poświęca,mam nawet wrażenie że wciąż coś do niego czuje
Jak feniks z popiołu wstanę Odrodzę się By wnieść w twoje życie zamęt...... http://zibi.blogabet.com/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p