Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Specjalnie zostawili otwartą sytuację, by wszyscy chcieli więcej:D zeby sobie zostawić otwarte drzwi, ale skoro jest jeszcze więcej pytań niż na początku to chyba myśleli, ze będzie 2 sezon i tak też mam nadzieję, ze będzie.
bez dwóch zdań jeżeli nie kolejny sezon to już napewno epilog by się przydał w którym jasno i wyraznie pokazuja że albo im sie udalo wyplatac z tego albo spalili za soba mosty i rozpoczynaja nowe drogi... a tak bez sensu oni gdzies pobiegli, Kim gdzies wywieźli, Marlow dodzwonila sie do szefa... ale co dalej to nawet nie jest zakonczenie w ktorym jasno mozna sie domyslic ciagu dalszego ale kilku odbiegajacych od siebie scenariuszy...
no dokładnie zoey, dlatego dziwi mnie że zostawili takie pootwierane wątki, bo to nie było tak że miało być 13 czy 22 odcinki i nagle im zdjęli serial tylko od początku było planowane 8 odcinków.
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Podpisuję się pod petycją obiema rękami. Jest już 19837 podpisów. Ciekawe czy to coś da - ale uważam, że tak się ten serial nie powinien skończyć. Ma duży potencjał i ciekawą historię. I nie jestem za tym aby robić z niego 4 sezonowego tasiemca ale można w nim jeszcze sporo zdziałać i dorobić choćby kolejne 8 odcinków.
...You don't have to have superpowers to be a hero...
Ja ostatnio czytałem wypowiedz, jednego z twórców Travelera.
Mówił on w niej, że nie ma dużych szans, na to by ABC zmieniło zdanie.
Oraz, że dziękuje fanom za poparcie dla ich serialu.
No i niestety raczej pozostanie, tak jak jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p