A friend of Dean's calls him up when a plane crashes under mysterious circumstances. Dean and Sam soon discover a flight attendant who was on the plane but they do not realize her full connection to the crash until they are on board another flight with her.
Data emisji: 04.10.2005
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 5 gru 2006, o 20:40 przez Klatus, łącznie edytowano 1 raz
myślałem że zasnę, trochę akcji było pod koniec ale odcinek denny jeden z nielicznych odcinków gdzie jako głównodowodzący jest Sam i on powstrzymuje demona
Dean był po prostu powalający, myślałem to jego opęta. Tekst z Blues Brothers też był dobry Odcinek jako całość nawet mi się podobał, ale coraz bardziej uwidacznia się wada serialu. Brak wątku wiodącego i ciągu przyczynowo skutokowego. Poszczególne zadania są od siebie zupełnie oderwane, a poszukiwania ojca są słabo nakreślone. Mam nadzieje, że potem będzie lepiej.
Nie zgodzę się, że brak serialowi wątku przewodniego, został on mocno wyznaczony w pilocie, no ale nie każdy odcinek jest o tym [na szczęście]. Dużą część serialu stanowią sprawy rozwiazywane po drodze przez braci i fakt, że w każdym odcinku są w innym miejscu z innymi ludźmi. Wątek główny wypływa w poszczególnych odcinkach i w końcach sezonów.
A demon mi nie przypominał dymku z Losta, bo tutaj było przynajmniej wiadomo o co chodzi
tlen.exe napisał(a):Hmm, powiem szczerze że ten odcinek mnie jakoś szczególnie nie zachwycił, ogólna nuda.
nuda ? ja bardzo dobrze wspominam ten odcinek Uwielbiam Deana w tym odcinku i to jak bał się latać CHociaż przyznam, że jakiejś wielkiej akcji w tym odcinku nie było....
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
KraX napisał(a):Ten odcinek bardzo mi się podobał. Demon, który nie dokończył zadania i miał wybić wszystkich ocalałych całkiem niezłe. Dean bojący się latać
Dobrze się działo. Dean i jego lęk przed lataniem. Phantom Traveler był ciekawym pomysłem.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Person of Interest (S01), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Zastanawiałem się kiedy pojawi się pierwszy wysłannik Szatana w postaci jednego z jego demonów i proszę bardzo, doczekałem się w już w czwartym odcinku. Akcja nie była jakoś porywający szybko i zwrotna ale moim zdaniem była konsekwentna. Na początku śmiałem się, że nie możliwym jest, aby człowiek z taką łatwością (o ile w ogóle) potrafił otworzyć wyjście awaryjne z samolotu na wysokości kilku tysięcy metrów. A tutaj proszę, eleganckie nawiązanie do tego tematu w dalszej części odcinka i tym samym moje miłe zaskoczenie.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Tym razem Bezpieczeństwo Narodowe. Po prostu już nie mogę z ich pomysłów. Na razie sprawy mi się podobałają, ale nie tego oczekiwałem od Supernatural. Trochę inaczej go sobie wyobrażałem...
Muszę się zgodzić w dwóch aspektach z Cześkiem: coraz bardziej denerwuje mnie, że nie jest brnięty do przodu główny wątek serialu. Są pojedyncze sprawy, które nijak są powiązane ze sobą. Supernatural jest przez cały czas taki? No i druga rzecz to też moje skojarzenia z dymem. Pobierz plik w całości
Na bieżąco: Dexter, Breaking Bad, Sons of Anarchy, True Blood, White Collar, Fringe, The Vampire Diaries, Californication, Supernatural, 90210, Skins, Shameless, Boardwalk Empire, The Walking Dead, The Killing, Game of Thrones Nowe: New Girl, The Secret Circle, Person of Interest, Revenge, Terra Nova, American Horror Story, Homeland, Grimm, Once Upon a Time, Hell on Wheels, Bez Tajemnic Obejrzane: BH 90210, The X-Files, Prison Break, Lost, Rubicon
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p