Serial jest duchową kontynuacją Kompani Braci, tych samych twórców(Hanks i Spielberg), dzieje się tylko na (uwaga!) Pacyfiku. Trailer robi wrażenie. Jest epicko, brutalnie i do bólu patetycznie. Szkoda tylko że premiera w 2010.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Też szukałem, miałem zakładać, ale mnie wyprzedziłeś. No więc od razu jest dobrze, bo to produkcja HBO. Trailer jest dobry, fajnie dobrali muzykę. Może być ciekawie. Co prawda nie oglądałem jeszcze Band of Brothers, ale na pewno zobaczę przed premierą owego miniserialu. Mam tylko nadzieję, że nie będzie nudy.
To będzie murowany hit! Trailer jest świetny, tak jak poprzedni (nadany jakiś czas temu w Australii).
Co do Kompani Braci, to ja polecam jeszcze przeczytać książkę Ambrose'a.
Oglądam/oglądałem: The O.C., Lost, Heroes, Jericho, Traveler, Hidden Palms, Kyle XY, Hotel Babylon, Dexter, Chuck, Californicaiton, Weeds, Band of Brothers, Gossip Girl, Skins, True Blood, Sons of Anarchy, Samurai Girl, Merlin, Fringe, The Mentalist, Crash, How I Met Your Mother, Leverage, Trust Me, Southland, Burn Notice, Reaper, The Big Bang Theory, Nurse Jackie, Royal Pains, Hung
Jestem w trakcie oglądania Band Of Brothers. Ten serial jest wprost genialny. Uwielbiam takie klimaty. Dlatego też czekam z niecierpliwością na The Pacific....
Fajnie, że HBO zdecydowało się na tak odważny ruch akurat w Polsce. Będziemy mieli okazje ocenić ile prawdy jest w tym, że ściąga się seriale ponieważ trzeba na ich premierę długo czekać. Swoją drogą fajnie dobrana do tego celu produkcja. Podobno Pacyfik jest najdroższym nakręconym do tej pory serialem. Po obejrzeniu Kompanii Braci wierzę, że Spielberg i Hanks szykują kolejnego rodzynka dla fanów klimatów wojennych i militarnych. W Polsce zorganizowano już nawet obóz szkoleniowy na Facebook'u:)
Widzę, że o serialu coraz głośniej, fajnie Ja już nie mogę się doczekać, dobrze, że do premiery tylko 3 tygodnie.W końcu jakiś porządny wojenny serial, a przynajmniej na to wszyscy liczą.
Świetny materiał z serii "Making of", bardzo polecam. Teraz to się strasznie nakręciłem na "The Pacific", dobrze, że jeszcze tylko dwa tygodnie do premiery. http://hatak.pl/zwiastuny/hd/1500/The_Pacific/ Mam nadzieję, że powstanie nowy dział dla tego serialu.
Przeżywam: Fringe (S04), Castle (S04), Community (S03), The Walking Dead (S02), Psych (S06), Glee (S03), The League (S03), Vampire Diaries (S03), Modern Family (S03), 2 Broke Girls (S01), Sherlock (S02), Shameless (S02), Southland (S04), Justified (S03), Spartacus: Vengeance, The Office (S08), White Collar (S03), Parks and Recreation (S04) Nadrabiam: 30Rock (S03)
Ja strzeliłem w weekend powtórkę z Kompanii Braci i zamiast nieco się nasycić, to jeszcze bardziej się podjarałem na Pacyfik Niby tylko 12 dni do premiery, ale to jednak jeszcze dużo czekania. Pewnie bez obejrzenia jeszcze paru wojennych hitów się nie obejdzie. Swoją drogą zastanawia mnie, jak wypadnie Pacyfik w porównaniu z innymi głośnymi filmami dziejącymi się na tamtym froncie, czyli Sztandarem chwały, Listami z Iwo Jimy i Cienką Czerwoną Linią. Z tego co widać na fotach klimat będzie chyba zbliżony do tego ostatniego. Ta dżungla i trawy, wszędzie zieleń... No ale na Iwo Jimie oczywiście będzie już tylko czarno i czerwono... od krwi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p