pobierz plik w całości
moj styl ? hmm nie nosze tego co nosza wszyscy! nie nawidze poprsotu jak kazdy w około chodzi w tym samym bo jest modne ja osobiscie sama szyje sobie ubrania od jakiegos czasu ...ogólnie jak powyzej napisała anes sportowo-sexownie
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Wena napisał(a):Brawo.Ja też tego nie lubię.Nigdy też nie przywiązywałam wielkiej wagi do obowiązującej mody.Moda jest dla ludzi bez wyobrazni(to tylko moje zdanie)
Dokładnie tak jak powiedziałaś. Moda? hehe omijam ubranie przy których stoi tłum ludzi a pożniej kazdy wychodzi z 5 reklamówkami i kazdy z nich ma to samo a potem gdzie nie pójdziesz to wszyscy identycznie
Ostatnio edytowano 28 maja 2007, o 21:42 przez dorcik88, łącznie edytowano 1 raz
Ja lubie własny styl - spodnie moro , jakaś czarna bluzka z lub bez napisy z czapką i okularkami lub bez . Moda to dla tych którzy chcą być cool i na topie . Ja sam sobie wybieram mode i tyle .
aż się wypowiem mój styl jak to się mówi jest fancy <lol> lub jak się w PL przyjęło 'na geja' [użył bym innego słowa które jest zwyczajowo mówione, ale powiedzmy że chcę uchodzić za kulturalną osobę]
P.S. żadnych zielonych rzeczy bo wyglądam w nich jak bym miał zaraz zwrócić ostatni posiłek tą sama drogą którą we mnie wszedł
DCboy napisał(a):aż się wypowiem mój styl jak to się mówi jest fancy <lol> lub jak się w PL przyjęło 'na geja' [użył bym innego słowa które jest zwyczajowo mówione, ale powiedzmy że chcę uchodzić za kulturalną osobę]
oł, lubię taki styl u chłopaków
Mój styl? hmmm... po swojemu. Ciuchy kupuję w markowych sklepach, bo tylko te mi odpowiadają I to nie dlatego, żeby za modą podążać Nie trawie po prostu żadnych bazarków itp. w których niektórzy znajomi się ubierają
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
dzikuskaaa napisał(a):ja tez raczej kupuje ciuchy w 'firmowych' sklepach (trl, bershka, new yorker, h&m itp..)
ja podobnie (chociaż zdarza mi się też kupować gdzie indziej). ale to też dlatego, że łatwiej mi odpowiedni rozmiar znaleźć. przy prawie 180cm wzrostu ciężko znaleźć np. spodnie dobre na długość, bo wiele producentów myśli, że spodnie dłuższe niż 32 nie są nikomu potrzebne, albo jeżeli są to strasznie szerokie w pasie ;]
do sklepów wymienionych przez dzikuskę bym dodała jeszcze house, bo mają tam świetne spodnie
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
juliee napisał(a):ja podobnie (chociaż zdarza mi się też kupować gdzie indziej). ale to też dlatego, że łatwiej mi odpowiedni rozmiar znaleźć. przy prawie 180cm wzrostu ciężko znaleźć np. spodnie dobre na długość, bo wiele producentów myśli, że spodnie dłuższe niż 32 nie są nikomu potrzebne, albo jeżeli są to strasznie szerokie w pasie ;]
do sklepów wymienionych przez dzikuskę bym dodała jeszcze house, bo mają tam świetne spodnie
tak hause tez i kilka innych jeszcze ale nie chcialo mi sie wsytzskich wypisywac a co do spodni to tez mam ten problem... a osttanio przytylam jeszcze troszke i teraz to juz mam straszny problem.. ale ostatnim w h&mie znalazlam po porstu idealne sztruksy czarne o ktorych zawsze marzylam z reszta ale w wiekszosci sklepow spodnie za na mnie za krotkie (mam ok. 177 ;|)
dzięki bogu ten problem już się nie pojawia u mnie bo w większości sklepów w Polsce także jest kilka różnych długości do jednej szerokości więc nawet będąc wysokim [190] mogę kupić ciuchy dla szczupłego lub jak kto tam woli chudego faceta jakim ja jestem i na taką samą długość jest dla osoby przy kości. A tak w ogóle to ja nigdy nie preferowałem bazarków... tam jedynie można było dostać fajne 'dodatki'
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p