miejsce urodzenia: Londyn, Kanada
data urodzenia: 12 listopada 1980
prawdziwe nazwisko: Ryan Thomas Gosling
ksywa:Opie
znak zodiaku: Skorpion
Filmografia: 2008: Guerrilla
2007: Fracture jako Willy Beachum
2006: Noise jako David
2006: Szkolny chwyt (Half Nelson) jako Dan
2005: I'm Still Here: Real Diaries of Young People Who Lived During the Holocaust jako Ilya Gerber
2005: Zostań (Stay) jako Henry Letham
2004: Pamiętnik (Notebook, The) jako Noah Calhoun
2004: Last Face, The jako Dziennikarz
2003: Odmienne stany moralności (United States of Leland, The) jako Leland Fitzgerald
2002: Slaughter Rule, The jako Roy Chutney
2002: Śmiertelna wyliczanka (Murder by Numbers) jako Richard Haywood
2001: Fanatyk (Believer, The) jako Danny Balint
2000: Tytani (Remember the Titans) jako Alan Bosley
1999: Unbelievables, The jako Josh
1998: Młodość Heraklesa (Young Hercules (V)) jako Hercules
1998: Nic Dobrego Dla Kowboja (Nothing Too Good for a Cowboy) jako Tommy
1997-1998: Szkoła na fali (Breaker High) jako Sean Hanlon
1996: Frankenstein i ja (Frankenstein and Me) jako Kenny
1992-1996: Czy boisz się ciemności? (Are You Afraid of the Dark?) jako Jamie
1989: MMC jako on sam
aktor (gościnnie):
1996-1999: Adventures of Shirley Holmes, The jako Sean
1996-2000: Czynnik Psi (PSI Factor: Chronicles of the Paranormal) jako Adam
1996: Tucker, Becka i inni (Flash Forward) jako Scott Stuckey
1995-1999: Herkules (Hercules: The Legendary Journeys) jako Zylus
1995-1998: Gęsia skórka (Goosebumps) jako Greg Banks
1993-1997: Ready or Not jako Matt Kalinsky
1993-1997: Legendy Kung Fu (Kung Fu: The Legend Continues) jako Kevin
1989-1996: Droga do Avonlea (Road to Avonlea) jako Jim McNulty
kompozytor:
2004: Roomies
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 23 mar 2007, o 14:59 przez alkalines, łącznie edytowano 5 razy
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Be Ironic napisał(a):Liceum na morzu ROX xP W Młodym Herkulesie mi jakoś do roli nie pasował. A w Fanatyku świetnie wypadł W innych filmach go nie wiedziałam, niestety.
W Fanatyku wypadł genialnie [mój ukochany film w sumie to jest ] polecam również The Notebook kolejna świetna rola
Ostatnio edytowano 20 paź 2007, o 23:32 przez alkalines, łącznie edytowano 4 razy
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Ooo to jest coś temat dla mnie. Ryan Gosling jest bez wątpienia moim ulubionym aktorem. Gra wspaniale, ma wspaniały głos i wspaniale wygląda...
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Bardzo dobry aktor. ma w sobie coś magnetycznego. pierwszym filmem, który z nim oglądałam była chyba Smiertelna Wyliczanka i właśnie wtedy zwróciłam na niego uwage, bo zagrał naprawdę super.
Beti napisał(a):była chyba Smiertelna Wyliczanka i właśnie wtedy zwróciłam na niego uwage, bo zagrał naprawdę super.
dokladnie. Potem Fanatyk, Pamiętnik,Zostań, Odmienne Stany Moralaności... Po prostu uwielbiam tego aktora Nie mogę doczekać się Jego nowego fillmu :Fracture. Bo wszystkie inne już oglądałam
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
po raz pierwszy zobaczylam go w Śmiertelnej Wyliczance. Naprawde dobry film, i świetna rola Ryan'a.
Później był Pamiętnik. B. mi się podobał, gra aktorska, fabuła xD
B. lubie tego aktora, nie dość, że jest przystojny, to jeszcze umie grac xD
Nie mam pojęcia dlaczego do tej pory nic to nie napisałam, Przecież Ryan Gosling to jeden z moich ulubionych aktorów! Odstawiając na bok, to że jest niesamowicie przystojny (*_*) to R.G. jest po prostu świetnym aktorem. W każdym filmie potrafił swoją grą aktorską urealistycznić postać, dodać jej takiego charakteru i unikalności I dość dużo widziałam filmów z nim: Fracture, Stay, Notebook, United States of Leland, Murder by Numbers, Believer. Co ciekawe, w większości gra w dobrych i b.dobrych filmach a nie jakiś tandetnych amerykańskich komediach romantycznych i naprawde wróże mu niezłą karierę
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ja widziałam go zaledwie w jednym filmie, a mianowicie w 'Pamiętniku' i przyznaję, że podobał mi się tam. Często czytam o nim same pochlebne słowa czyli faktycznie coś w tym musi być Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p