Nie mam pojęcia dlaczego do tej pory nic to nie napisałam,
Ja też pojęcia nie mam Ja Ryana nie potrafię porównać do żadnego innego aktora. Ja kocham Jego głos, Jego role, Jego grę aktorską i Jego filmy Oglądałam prawie wszystkie filmy z nim, ciągle tylko mi do kolekcji brakuje The Slaughter Rule. Teraz z niecierpliwością czekam na Lars and the Real Girl. Ostatniio oglądałam Fracture. I Ryan spisał się w nim tak dobrze jak w innych filmach. Szkoda, że nie dostał Oskara za Half Nelson.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Kiedyś nawet spoko wyglądał ;d Teraz mu się troche przytyło i już nie wygląda tak jak kiedyś. Co nie zmienia faktu, że jest najlepszym aktorem jakiego znam
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
glam_star napisał(a):Ja widziałam go zaledwie w jednym filmie, a mianowicie w 'Pamiętniku' i przyznaję, że podobał mi się tam. Często czytam o nim same pochlebne słowa czyli faktycznie coś w tym musi być
ja tez widzialam go tylko w pamietniku ale uwazam ze swietnie tam zagral i w ogole film swietny
Ryan Gsling został nominowany do Zlotych Globów, za rolę w Lars and The Real Girl, w kategorii: Najlepszy aktor w komedii i musicalu . Jak świetnie
justin napisał(a):Ryan Gsling został nominowany do Zlotych Globów, za rolę w Lars and The Real Girl, w kategorii: Najlepszy aktor w komedii i musicalu . Jak świetnie
Cuuudownie <333
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
No i zobaczyłam go w kolejnych dwóch filmach: Half Nelson i Słaby punkt. Zauważyłam, że w każdym z nich [i w Pamiętniku równiez] strzelał te swoje minki
glam_star napisał(a):No i zobaczyłam go w kolejnych dwóch filmach: Half Nelson i Słaby punkt. Zauważyłam, że w każdym z nich [i w Pamiętniku równiez] strzelał te swoje minki
Kocham jego miny. <33
damn you smell good like home and you make a exellent coffee.
Ja go całego kocham. I ubolewam nad faktem, że nie mogę zobaczyć Lars and the Real Girl
Pierwszy film z jego udziałem ,który obejrzałam to "śmiertelna wiliczanka", pozniej był "Słaby punkt", "Fanatyk" ,"Lars and The Real Girl". Uważam go za świetnego aktora .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p