Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
jakby to powiedzieć? było niezwykle dziwnie... nie wiem co sądzić po pierwszym odcinku. już dawno mi się tak nie przydarzyło.
z jednej strony jestem ciekawy co będzie dalej a z drugiej ten odcinek był strasznie sztuczny i ... weird
rodzinka uległa wypadkowi samolotowemu - żadnych emocji jak spadali, jeszcze młoda pisała na komórce. awionetka wpadła do wody a tamci jak gdyby nigdy nic wypłynęli na powierzchnie i zaczęli się ściskać
oczywiście zobaczę jeszcze kilka następnych epizodów chociażby z powodu Julie Benz...
na marginesie ten łysy aktor w ogóle mi nie pasuje do niej jako mąż.
Mi się podobało. Zresztą ostatnio wybieram tylko seriale, które muszą mi się spodobać Też mi się nie podobała ta katastrofa. Zero emocji, ale może dlatego, że oni po prostu musieli przeżyć? Najbardziej mnie drażnią w serialu dzieci i jakoś nie widzę dla nich ciekawego wątku. Niezaprzeczalny atut to Julie Benz. Jak to dobrze zobaczyć ją żywą Michael Chiklis jako jej mąż to ciekawy pomysł. W tym odcinku jako para się sprawdzali zobaczymy jak to będzie dalej. Z aktorów to ciesze się jeszcze z Autumn Reeser, Widziałem ją w 2 odcinkach Human Target i bardzo mi się podobała, tutaj tez ma przyjemną rolę. Na pochwałę zasługują też efekty. Świetnie zrobiona podczas pierwszego biegu Julie Jest nawet jakiś większy wątek w tle! I bardzo dobrze. Mam tylko nadzieje, że nie będzie na zasadzie dziwak tygodnia... Ogólnie wrażenia pozytywne. Narzekać można tylko, że garnitur mocy jest raczej zwyczajny. Mam tylko nadzieje, że z czasem będą się one rozwiać.
Bardzo dobry odcinek pilotażowy, świetnie mi się oglądało. Obsada jest niezła, też się cieszę, że widzę Julie Benz znowu w serialu. Efekty bardzo dobrze zrobione, troszkę śmiesznie wyglądał bieg Stephanie na tym stadionie. Moce rzeczywiście są trochę "pospolite", tylko nie mam pojęcia, co ten dzieciak zrobi z mocą "matematyki". Będzie rozwiązywał skomplikowane całki i pochodne? Obecność Autumn Reeser również świadczy na plus, lubię tą aktorkę (grała m.in. w 4 serii "The O.C." i ostatnich dwóch seriach "Entourage"), a tego aktora, który gra George'a, kumpla męża też gdzieś widziałem. Poza tym cieszy mnie fakt, że przewija się jakiś wątek przewodni. Ten "badguy" miał bardzo podobną moc do Nightcrawlera z X-Menów. Ogólnie bardzo przyjemny serialik, mam nadzieję, że trochę utrzyma się w ramówce ABC.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Kolejny dobry serial, który w tym sezonie dostał cancela. O ile jeszcze pierwsza połowa serialu była co najwyżej średnia tak pozostałe odcinki co najmniej dobre. Jim przestał irytować, nie prowadził głupich spraw, pojawiało się coraz więcej superludzi i praktycznie co odcinek był poruszany główny wątek, który zakończył się w finale i rozpoczął inny. Na prawdę chciałbym zobaczyć jakby to dalej wyglądało mimo że serial nie odbiegał od komiksowych standardów(podróże w czasie, zły zmienia się w dobrego, zły i niedobry szef, który ma jeszcze gorszego szefa, zabawni pomagierzy). Mimo, że dalszych odcinków nie będzie to i tak warto obejrzeć.
Mi udało się obejrzeć dwa odcinki, potem jakoś zabrakło czasu i wziąłem się za oglądanie czegoś innego, teraz się cieszę bo skoro serial dostał cancela przynajmniej się nie będę denerwował. Już wolę zabierać się teraz za seriale, które zostały zakończone a których jeszcze nie widziałem.
Oglądane: Dr House, Dexter, Spartacus, Gra o tron, Ekipa, Oz, Gotowe na wszystko, Chirurdzy, The Killing, The Walking Dead, Breaking Bad, Obejrzane zakończone:The Wire, Deadwood, Six Feet Under, Prison Break, 'Allo 'Allo!, The Pacific, Band of Brothers, Lost, Heroes, Twin Peaks, Elfen Lied, Death Note, Xena, Hercules, Carnivale Rozpoczęte odrzucone:Supernatural, Przyjaciele, Flash Forward, Rodzina Soprano, Battlestar Galactica, Mad Men, Fringe, V: Goście, Hoży doktorzy
To już było wiadomo jakiś czas temu, ale nadal mi szkoda. Obejrzałem 11 epizodów, oglądało się lekko i przyjemnie. Następna ofiara pogromu ABC w tym sezonie.
Przeżywam: Game of Thrones (S02), Mad Men (S05), Community (S03), Psych (S06), Modern Family (S03), The Office (S08), Glee (S03) Nadrabiam: Boss (S01), Battlestar Galactica (S02), American Horror Story (S01), Supernatural (S07), House (S08), Desperate Housewives (S08), Dexter (S06)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p