A 14-year-old leukemia patient's only hope of survival is a bone marrow transplant from his younger brother. But when he gets sick, the team must race against time to save both kids. Meanwhile, Foreman must deal with the consequences of the previous patient's death.
Data emisji: 01.05.2007
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Fajnie że pokazali chociaż fragment operacji, z tym sercem No i sposoby House'a na pozbycie się Hektora i mu się nie dziwię, ten pies jest straszny i wybór nowej laski including music ale to jak rozmawiał z tym umierającym dzieciakiem było słuszne, ale przeholował ;/ nie mam w zwyczaju przejmować się ludźmi tak jak Cameron, ale to było już za wiele.
Ta, nowa laska Housa świetna a z pieskiem sceny były fajne, szczególnie jak zjadł mu vicodin. Co się z Housem dzieje? Pacjenci mu umierają(lub prawie) i do tego jeszcze przeprasza Wilsona i jest wyrozumiały dla Foremana. Jak nie on :} Forman był niezły jak pobrał szpik bez znieczulenia, a potem jeszcze złożył rezygnację. Szkoda.
"Myślę, że pies popełnił samobójstwo" "Ups, zostawiłem otwarte drzwi, na pewno mój piesek uciekł i potrącił go samochód lub ciężarówka... lub pociąg. I kowadło"
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p