Ogłoszenia
Najlepszy serial wszech czasów - rankingi i głosowanie -
głosuj
Pobieraj seriale z sieci -
download
Jaki serial polecasz? -
napisz
Najlepsze seriale Wg filmweb.pl -
zobacz
Zobacz kto zdobył
Złote Globy 2009
Melrose Place [2009] • peb, rapidshare
Nowe seriale, opinie, recenzje użytkowników. Co się dzieje w świecie seriali dowiesz się tutaj :-)
dodano 12 wrz 2009, o 20:34
Mi też się podobało, o wiele bardziej od 90210 i troszkę od The Vampire Diaries. Postacie są fajne, szczególnie Elle, Violet i Jonah. Wątki też fajne, szczególnie po końcówce. Czekam na 2 odcinek i zdecyduje czy będę oglądał na bieżąco czy od czasu do czasu
dodano 13 wrz 2009, o 11:57
Osobiście wstrzymam się z oglądaniem. Zwiastuny jakoś specjalnie mnie nie zachęciły. Ciekawe, bo opinie słyszałam raczej negatywne, a na forum z tego co widzę wszyscy zachwalają

. Poczekam na opinie po kilku odcinkach i może wtedy się skuszę. Póki co mam co oglądać
W trakcie: The Simpsons (s11), The Office (s6), Grey's Anatomy (s6), Desperate Housewives (s6), Lost (s6), House M.D. (s6), Bones (s5), Skins (s4), Ugly Betty (s4), Private Practice (s3), The Big Bang Theory (s3), Gossip Girl (s3), 90210 (s2), How I Met Your Mother (s2), Modern Family (s1), Cougar Town (s1), Glee (s1), Eastwick (s1), The Vampire Diaries (s1), Mercy (s1), The Good Wife (s1), Community (s1), Rome (s1)
icon / dwight
Jesteś uploaderem?
Dlaczego hostujesz pliki na rapidshare skoro hotfile oferuje wysokie stawki za pobieranie twoich plików!
Obecnie wszyscy przechodzą na hotfile z prostej przyczyny. Zamiast punktów możesz zbierać prawdziwe pieniądze. Ponad 10$ za 1000 pobrań. Mało? Przekonaj się sam i dorabiaj jako uploader serwisu hotfile.com - więcej informacji
precyl • darkwarez • download • peb.pl • rapidshare
dodano 13 wrz 2009, o 15:01
Pilot był bardzo dobry. Jak widać w nowym Melrose Place wszyscy od początku pójdą na całość. Najbardziej polubiłem Elle, a najmniej Violet chociaż jeszcze za wcześnie aby mówić coś o ulubionych postaciach. Kogo obstawiacie jako zabójcę Sydney?
dodano 13 wrz 2009, o 15:23
Kogo obstawiamy? Jak dal mnie wszystko wyjaśniło się w ostatniej scenie
dodano 13 wrz 2009, o 15:56
A czy to nie byłoby zbyt oczywiste? To przecież ma być główna tajemnica sezonu. Wg mnie to taka zmyłka. Mordercą jest na pewno ktoś inny
dodano 13 wrz 2009, o 16:16
Ja słyszałem, że to będzie wyjasnione w pierwszych odcinkach. I ja obstawiam, że
.
dodano 17 wrz 2009, o 17:40
Nie podoba mi się nowe MP, jakieś takie bez polotu.
dodano 18 wrz 2009, o 18:14
Ja myślę że to ta kleptomanka Violet
A co do samego serialu to spodobał mi się i napewno bd oglądał kolejne odcinki
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward.
Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
Ulubiony serial: Battlestar Galactica
dodano 24 wrz 2009, o 08:52
dodano 27 wrz 2009, o 12:39
Ulubiony serial: Battlestar Galactica
dodano 28 wrz 2009, o 21:17
Jestem właśnie po drugim odcinku

Nie było źle. Spodziewałem się, że ta dziewczyna ze szkoły medycznej będzie częściej się "suczyć"

Po drugie Auggie nie zabił chyba Sidney. A, że Violet jest jej córką to już kompletnie się zaskoczyłem. Ma motyw i chyba coś ma z głową więc to ona mogła zabić Sid...
dodano 28 wrz 2009, o 22:12
Tak jeszcze nad tym myślę i dochodzę do wniosku że to chyba nie może być violet bo skoro Auggie palił zakrwawione ubrania i nawet jeśli kogoś kryje to to raczej nie może być violet bo ta dwójka sie nie zna więc co auggie miałby z tego że kryje nieznajomą?
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward.
Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
dodano 29 wrz 2009, o 10:30
Słaby ten serial;p drugi odcinek w 10 minut obejrzałem... nic ciekawego. Myślałem, że będzie jednak lepiej
dodano 22 paź 2009, o 10:29
Śmiesznym jest, że TheCW znowu dokupiło kolejne odcinki i ma być ich łącznie 18.
I tak serial zejdzie po pierwszym sezonie. Mocno bym się zdziwił, gdyby zrobili drugi sezon.
dodano 22 paź 2009, o 11:32
ten serial powinien już dawno dostać cancela a nie nowe odcinki
dodano 22 sty 2010, o 18:31
Cos umarl ten temat. Czy wszyscy zakonczyli ogladac podwoch odcinkach ?
Jak narazie obejrzalem 3 i w sumie to serial mi sie nawet podoba

Na 100% bede ogladal dalej.
Mam zamiar obejrzeć:Trinity ..? Southland...?
-
- Melrose Place (2009)
Homeless » 9 wrz 2009, o 13:04
- 19 Odpowiedzi
- 1122 Wyświetlone
- Ostatni post Lucas Scott

10 mar 2010, o 05:54
Seriale
-
- 04x12 There's No Place Like Home (1)
Czesiek_PL » 16 maja 2008, o 18:25
- 4 Odpowiedzi
- 371 Wyświetlone
- Ostatni post Chris

14 wrz 2009, o 21:20
Sezon 4
-
- 04x13 There's No Place Like Home (2)
Czesiek_PL » 16 maja 2008, o 18:27
- 3 Odpowiedzi
- 358 Wyświetlone
- Ostatni post tlen.exe

16 wrz 2009, o 23:07
Sezon 4
-
- 04x14 There's No Place Like Home (3)
Czesiek_PL » 16 maja 2008, o 18:28
- 6 Odpowiedzi
- 640 Wyświetlone
- Ostatni post Chris

16 wrz 2009, o 15:38
Sezon 4
-
- 1x08 - There's No Place Like Homecoming
bluevein » 29 paź 2008, o 11:57
- 3 Odpowiedzi
- 327 Wyświetlone
- Ostatni post Czesiek_PL

3 lut 2009, o 18:05
Sezon 1
Powrót do Forum ogólne
Sprawdź Melrose Place [2009] w internecie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download: rapidshare, napisy, megaupload, peb.pl, chomikuj, filmweb, torrent
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, fileupload, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, odsiebie.com, megashares, peb.pl, filefactory, hotfile
znajdziesz tutaj napisy, odcinki seriali, soundtrack
formaty: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
oraz takie seriale jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com,ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p