pobierz plik w całości
Mi też się podobało, o wiele bardziej od 90210 i troszkę od The Vampire Diaries. Postacie są fajne, szczególnie Elle, Violet i Jonah. Wątki też fajne, szczególnie po końcówce. Czekam na 2 odcinek i zdecyduje czy będę oglądał na bieżąco czy od czasu do czasu
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Osobiście wstrzymam się z oglądaniem. Zwiastuny jakoś specjalnie mnie nie zachęciły. Ciekawe, bo opinie słyszałam raczej negatywne, a na forum z tego co widzę wszyscy zachwalają . Poczekam na opinie po kilku odcinkach i może wtedy się skuszę. Póki co mam co oglądać
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Pilot był bardzo dobry. Jak widać w nowym Melrose Place wszyscy od początku pójdą na całość. Najbardziej polubiłem Elle, a najmniej Violet chociaż jeszcze za wcześnie aby mówić coś o ulubionych postaciach. Kogo obstawiacie jako zabójcę Sydney?
Jestem właśnie po drugim odcinku Nie było źle. Spodziewałem się, że ta dziewczyna ze szkoły medycznej będzie częściej się "suczyć" Po drugie Auggie nie zabił chyba Sidney. A, że Violet jest jej córką to już kompletnie się zaskoczyłem. Ma motyw i chyba coś ma z głową więc to ona mogła zabić Sid...
Tak jeszcze nad tym myślę i dochodzę do wniosku że to chyba nie może być violet bo skoro Auggie palił zakrwawione ubrania i nawet jeśli kogoś kryje to to raczej nie może być violet bo ta dwójka sie nie zna więc co auggie miałby z tego że kryje nieznajomą?
Oglądam: Brothers & sisters, Grey's anatomy, Desperate housewives, Ugly Betty, Gossip girl, 90210, Melrose place, One tree hill, Glee, Flash forward. Oglądałem: Roswell, Dirty sexy money, Cashmere mafia, Twin peaks, Dawson's creek, Private practice.
Śmiesznym jest, że TheCW znowu dokupiło kolejne odcinki i ma być ich łącznie 18. I tak serial zejdzie po pierwszym sezonie. Mocno bym się zdziwił, gdyby zrobili drugi sezon.
Cos umarl ten temat. Czy wszyscy zakonczyli ogladac podwoch odcinkach ? Jak narazie obejrzalem 3 i w sumie to serial mi sie nawet podoba Na 100% bede ogladal dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p