pobierz plik w całości
Chwalcie się wynikami Piszcie gdzie składacie i gdzie najbardziej chcecie bo kto wie, może spotkamy się na jednym wydziale Z tego co wiem, sporo osób z forum zdawało w tym roku maturę. Żeby nie było, że od innych wymagam a sama siedzę cicho to narażając się na powszechne wyśmianie napiszę swoje wyniki Polski podst. - 79% Angielski roz. - 86% (czemu, czemu musiałam zrobić tak głupie błędy i na najprostszej od lat maturze z angola nie przekroczyć 90?) WOS roz. - 76% (myślałam, że tragedia, ale porównując wyniki z innymi uznałam, że cały WOS wypadł źle i teraz nawet cieszę się ze swojego wyniku) Geografia roz. - 82% (szok kompletny, liczyłam na ok 60% )
I teraz tylko trzymam za siebie kciuki, żeby się dostać na stosunki międzynarodowe do Poznania na UAM. Ale składam też na TiR i geoinformacje na UAMie i na stosunki w Toruniu. A teraz idę to wszystko opić!
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
tylko, że ja totalna olewka i zresztą nie cieszę się za bardzo bo co to za osiągnięcie . Bardziej się cieszyłem z prawka . na tle innych tylko niemiecki mi poszedł średnio a reszta w miarę dobrze ... najbardziej obawiałem się polskiego do końca nie byłem pewien czy zdam a tu nawet ładnie.
aja czemu idziesz na stosunki międzynarodowe? bo koleżanki idą? (tak tylko pytam)
No to czas na mnie Ogólnie to się ciesze że zdałem i nie wypadłem najgorzej na tle klasy chociaż jak zwykle mogło być lepiej. Ale komu tak naprawdę chcę się uczyć w LO? ja miałem taką klasę i nauczycieli że wystarczyło kombinować żeby mieć dobre oceny, ale mniejsza z tym przejdźmy do wyników: - polski P - 76% zaskoczenie jak nie wiem, nie mam pojęcia jak oni to naliczyli. Wiersz pierwszy raz na oczy widziałem, analizy też nigdy nie robiłem, a z próbnej miałem 50% i byłem zadowolony bo na koniec mam dst więc moje zdziwienie było ogromne, ale nie ma co narzekać - angielski P - 92% kolejny szok, jak zobaczyłem dwa pierwsze wyniki to myslałem że nie moją kartkę wziąłem. Myślałem że zwaliłem totalnie list i będzie góra 80%, a okazało się że w cześci pisemnej zrobiłem tylko 1(!) błąd. - geografia R - 72% jak liczyłem sobie zaraz po napisaniu najbardziej optymistyczny wynik to było ...72% i się udało więc jestem happy. - matma R - 18% - sam nie wiem po co to zdawałem, jeszcze we wrześniu wiedziałem że nie wyjdzie więc się nie przykładałem, ale jedyne pocieszenie to to że nie byłem najsłabszy w klasie, ba nie byłem nawet w ostatniej 10 więc nie ma co płakać.
Gdzie się wybieram? Sam nie wiem. Zwlekałem z decyzją do końca, złoże na SGGW w Warszawie i UAM w Poznaniu na jakieś kierunki związane z geografią i będę liczył na to że się uda dostać. Zobaczymy jak to będzie
Bo zawsze chciałam iść na stosunki międzynarodowe. I nie, żadna 'koleżanka' się na stosunki nie wybiera A Ty na jaki, baaardzo przyszłościowy kierunek się wybierasz, Tai?
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Informatyka chociaż z matmy cienko stoję ale lepsze to niż jakieś bylejakie studia. W sumie aja masz rację bo i tak pewnie rzadko kto będzie pracował w swoim zawodzie i może dla samego mgr warto iść? Już sam nie wiem. Tylko, że z kierunków humanistycznych słyszałem, że jest później gorzej.Będziesz miała sporą konkurencje ale z twoimi wynikami i zapałem pewnie wszystkich zmieciesz W każdym razie nie chciałem Cię obrazić
Ja jestem już zarejestrowany, po co zostawiać na ostatnią chwilę. Najbardziej chciałbym na UAM na geoinformację ale nie wiem czy dostanę się z 72%, wie może ktoś jak to było w ubiegłym roku?
Oj Tai, sprowadziłeś na siebie gniew aji Ja zdaję sobie sprawę z tego, że SM to nie jest najbardziej przyszłościowy kierunek jaki można wybrać, ale ja po prostu bardzo bardzo chce na niego iść Zresztą zawsze uważałam, że jak ktoś nie jest głupi to po każdym kierunku sobie poradzi A tak w ogóle, to od trzeciego roku chce zacząć geoinformację albo gospodarkę przestrzenną.
Czesiek, ja też tam składam i z tego co się orientuję to w zeszłym roku były inne przeliczniki bo nie liczyla się tego geografia tylko jakieś inne przedmioty też. A na jedno miejsce było 6,28 kandydata (http://bi.gazeta.pl/im/8/4904/m4904178.pdf). Ale na forum rekrutacyjnym też jest dużo osób, które mają 72% i wszyscy liczą, że się dostaną
aja, bez obrazy, ale czy ty na glowe upadlas uznając, że nie masz się czym chwalić ? przecież Twoje wyniki sa rewelacyjne !! wielkie gratulacje i napewno sie dotaniesz tam gdzie chcesz
mnie matura poszła baardzo średnio.. albo i słabo ;/ tylko angielski mnie ratuje : angielski podstawa 96 % polski rozszerzenie 54 % WOS rozszerzenie 40 % (kompletna porazka, ale liczyłam się z tym, że nie zdam w ogole)
a złożyłam na AWF Katowice na dzienne na 2 kierunki: Zarządzanie kryzysowe i Zarządzanie w turystyce hotelarstwie gastronomii - jak się nie dostanę to płakać nie bedę, wybiorę się na zaoczne na zarządzanie kryzysowe, pracę juz mam i to bardzo fajną więc problemów raczej nie bedzie
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Ludzieeeee, zaraz się załamię xD na UAM na kulturoznawstwo liczba wymaganych punktów to 60 a ja mam 59.8 Mam nadzieje, że ktoś z tego kierunku zrezygnuje i ja tam wskoczę... no bo, halo! 2 dziesiąte!
Na bank dostaniesz się w drugim naborze! Ja się pochwalę, że dostałam się na wszystko, na co składałam (ja do teraz w to nie wierze - co 10 minut odświeżam stronę sprawdzając czy aby im się nie odwidziało ). Wybieram więc stosunki w Poznaniu. Blueeeeeeeeeee.... MUSISZ się dostać do Poznania, no musisz A na coś jeszcze składałaś w Poznaniu?
No to gratuluje Wam Ogólnie składałam jeszcze na prawo, ale od zawsze chciałam iść na kulturoznawstwo, więc jeśli się tam dostane to pójdę tam A, że muszę być w Poznaniu to wiem, ja innej opcji nigdy nie zakładałam Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p