pobierz plik w całości
Ja wciąż nie mogę w to uwierzyć, wydaje się to takie surrealistyczne:(( Całe życie miał przed sobą, prawdopodobnie świetną karierę.... Starsznie smutne i przykre:( bardzo mi go szkoda, oraz jego duletniej córeczki...
[*][*][*][*]
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
ja jak sie wczoraj dowiedzialam to nie moglam uwierzyc.. myslalam ze krtos se jaja robi albo o jakims filmie moja siora czytala recenzje i tak tkos napisal.. eh.. swietny aktor, mlody czlowiek.. tlyke zycia przed nim bylo... ciekawe czy to samobojstwo, zwykle przedawkowanie czy morderstwo jakies nie daj boze..
morderstwo nie. raczej przedawkowanie jakiś leków (środki nasenne)
Na bieżąco: Grey's Anatomy (s8), Desperate Housewives (s8), The Office (s8), The Big Bang Theory (s5), Parks and Recreation (s4), 90210 (s4), Modern Family (s3), Glee (s3), The Middle (s3), The Walking Dead (s2), New Girl (s1), American Horror Story (s1) W wolnej chwili: The Simpsons (s15), Bones (s6), How I Met Your Mother (s2), Dead Like Me (s2), Doctor Who (s2), Sailor Moon (s1)
Ja widziałam go w: "Zakochana złośnica","Obłędny rycerz" i oczywiscie w :"Tajemnica Brokeback Mountain" moim zdanie swietnie zagral razem z Jake Gyllenhaal .Szkoda ze zmarl byl swietnym aktorem
Rzeczywiście bardzo śmieszny żarcik i bardzo na miejscu
Jane&Billy Oglądam: Leverage, Switched At Birth, Jane By Design,Hungry!,Watashi Ga Renai Dekinai Riyuu, Padam Padam.The Sound Of His And Her Heartbeats
Mój ulubiony aktor obok Ryana Reynoldsa ... Jego gra urzekła mnie już w pierwszej scenie "Obłędnego Rycerza", niby to nie był popis umiejętności aktorskich, ale jednak był przekonujący. Jego twarz twarz wzbudzała tylko te dobre emocje, promieniował dobrocią i entuzjazmem. Z każdym kolejnym filmem zauważałem że kryje się w Nim wielki potencjał, grał coraz lepiej, coraz bardziej przekonująco i coraz bardziej nieskazitelnie . Był młody i wnosił do kina powiew świeżości. Coraz bardziej zaczynał się liczyć w Hollywood, obserwowałem Jego postępy odkąd pooglądałem pierwszy film z jego udziałem. Był tak przekonujący, że ja jako stu procentowy mężczyzna potrafiłem się wzruszyć gdy umierał w "patriocie". W 2008 roku miał zagrać Swoją największą rolę - Jokera w filmie "Mroczny Rycerz". Jako że wiem naprawdę dużo o show-biznesie i o przemyśle filmowym, to wiedziałem że po tej roli (a znając Heatha Ledera wiedziałem że mogę się spodziewać czegoś genialnego) będzie otrzymywał masę propozycji zagrania w nowych produkcjach. 19 Stycznia 2008 oglądałem nawet zdjęcia zrobione w przerwach ujęć na planie " Imaginarium of Doctor Parnassus " i zastanawiałem się jaki będzie kolejny film z Jego udziałem. (Co do "Imaginarium of Doctor Parnassus" nie spodziewałem się czegoś wielkiego). 22 stycznia siedząc przed telewizorem usłyszałem od siostry " Heath Ledger nie żyje!"... Początkowo się zasmuciłem, potem zaśmiałem że to nie możliwe,a potem jakoś o tym nie myślałem. Wieczorem jednak nie mogłem zasnąć, myślałem o tym, jak i dlaczego... Rankiem przeglądając sieć dowiedziałem się już wszystkiego - Heath przedawkował leki. Wiedziałem, że to nie możliwe i jak się potem okazało Ledger wcale nie przedawkował, tylko zaszła reakcja chemiczna z powodu zmieszania kilku leków na receptę. Tak więc gdyby nie brak wiedzy na temat leków, to Heath Ledger właśnie by się nudził na planie doktora Parnassus'a . Od początku wiedziałem, że to świetnie zapowiadający się aktor, bardzo Go lubiałem. Niektorzy mówią że Elvis żyje. Inni mówią że 2pac żyje. A ja mówię, "a może Heath Ledger żyje?". Wciąż marzę o tym, aby na premierze Mrocznego Batmana pojawił się Heath przebrany w strój Jockera i wołający "Why so serious?". Wciąż myślę "a może to kolejny kawał Ashtona Kutchera?" (ostatnio wrobił cały świat, ze Avril Lavigne jest w ciąży). Może Heath chciał mieć spokój od paparazzi i upozorował Swoją śmierć? Zwłok nigdzie nie pokazano.... śmierć też wydaje się dziwna... Jednak rozsądek odzywa się, że to nie możliwe. Ja jednak zawsze będę miał nadzieję, że może jednak to jest kawał...
@Seti a ty myslisz ze wszystkim chce sie czytac twoje wypracowanie? najlepiej jesli chcesz trafic do ludzi to wypunktuj i wprowadz tylko zdania pojedyncze, oraz w jednym punkcie nie wiecej niz dwa takie zdania ]:->
Ostatnio edytowano 12 kwi 2008, o 03:16 przez Cya, łącznie edytowano 1 raz
@DCboy Ja potrafię skupić swoją uwagę na czymś więcej, niż równoważniki zdań i przeczytać tekst ze zrozumieniem. Seti chciał opisać swoje emocje i zrobił to tak, jak mu pasowało.
WhYdOC - Dokładnie tak jak napisałeś, chciałem opisać Swoje emocje związane z Jego śmiercią. Cieszę się, że są osoby które to rozumieją. DCboy - To nie jest wypracowanie i nie ważne czy źle napisane czy dobrze - liczy się przesłanie Poza tym ten krótki tekst był pisany pod wpływem emocji i nie mam zamiaru go edytować aby uczynić lepszym. Możesz oceniać moje artykuły i przyczepiać się do czego masz ochotę, ale jeśli chodzi o taki temat jak ten... to nie powinieneś zwracać nikomu uwagi ze względu na powagę sytuacji, jaką w tym wypadku jest czyjaś śmierć. Bądź co bądź minęło trochę czasu od 22 stycznia, kiedy to Ledger zmarł, ale jednak pamięć wciąż trwa i nie wypada z tego drwić ani tym bardziej krytykować kogoś za to, że "przelewa na papier" to co w danym momencie czuje, bo gdybym pisząc to zwracał uwagę na zasady ortograficzne, to ten post był pozbawiony życia i emocji, a wtedy człowiek stracił by to co jest w nim najbardziej wyjątkowe - uczucia. Jeśli jednak Cię nie interesuje ten temat, to nie musisz tu zaglądać ani tym bardziej zwracać mi uwagi - masz jakieś odczucia po śmierci Heatha Ledgera ? To możesz tutaj się nimi z Nami podzielić, jeśli jednak nie masz nic do powiedzenia to nie przeszkadzaj innym. To tyle na ten temat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p