pobierz plik w całości
Głowa mi peka od ogladania ale nie zaluje. Zobaczylem dzis 13 odcinkow 1 sezonu tego serialu i powiem tylko ze to jesten z najlepszych serial s-f jakie widzialem. Swietni bohaterowie, klimat westernu, subtelne s-f, no i dotego domieszka lekkiego humoru:)
Obsada:
Jewel Staite :Kaywinnit Lee 'Kaylee' Frye
Summer Glau :River Tam
Nathan Fillion :Kapitan Malcolm 'Mal' Reynolds
Morena Baccarin :Inara Serra
Alan Tudyk :Hoban 'Wash' Warren
Sean Maher (I) r Simon Tam
Ron Glass (I) :Shepherd Book
Gina Torres :Zoë Warren
Zachary Kranzler :Fess Higgins
Adam Baldwin :Jayne Cobb
Rezyseria:
Josh Whedon
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Ostatnio edytowano 28 lut 2007, o 22:04 przez Gareth, łącznie edytowano 1 raz
chyba był tylko 1 sezon tego serialu?
szkoda bo serial był naprawdę dobry
a potem film "Serenity" zrobili i skończyli
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
tylko, że oglądając serial wydaje się, żę powinno chodzić o coś innego niż w filmie
no i w serialu był jakiś pastor, kapłan czy ktoś taki, zrobili z niego kogoś waznego w jednym odicnku i tego nie wytłumaczyli, to mnie wqrzyło najbardziej
My entire goal in life is to outlive my brother, inherit the family fortune, put all my sisters out on the street and live as frivolously as possible, have numerous wives, thousands of illegitimate children and die completely alone and leave every cent to a parrot named Polly
Serial zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Duży plus to brak obcych ras i innych kosmicznych gadów. Jak widać dało się stworzyć dobre s-f bez obcych ;-) Świetnie dopracowany scenariusz, porywająca fabuła, ciekawe postacie (choć kapitan Reynolds zaczynał mnie już trochę nużyć swoją osobą). Dziwię się że zarżnięto tak dobry serial i to nie byle kogo a mistrza Whedona , no cóż nie pozostaje mi nic innego jak sparafrazować Obelixa i napisać ale głupi ci amerykanie :-/
Serenity wyjaśnia wiele, ale nie wszystko :-/ Ciągle wiele zagadek nie pozostaje rozwikłanych, a kilka wątków niedociągniętych do końca.
REWELACJA! Jestem uprzedzona do seriali sf, ale to było przegenialne. Dziś jeszcze obejrzałam film, który, o mamo, jest rewelacyjny także. Baaardzo rzadko spotyka się dobre filmy na bazie seriali. Odcinka Jaynestown nie wykasuję NEVER
A tylko jeden sezon, bo głupi fox wyemitował odcinki w złej kolejności
Dorwałem dysk kogoś i tam było firefly w super jakości. Serial fajny, dobre efekty ale tak jakby fabuła była pomieszana. Troszkę trudno zaskoczyć wątek główny, który jest niepotrzebnie olewany. 5 odcinków obejrzałem narazie. Jednakże jest kilka niedociągnięć np. dlaczego ludzie maja taki szacunek do "Towarzyszek" czyli po naszemu prostytutek. Jedna z nich jest towarzyszką na statku tytułowym SERENITY.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p