pobierz plik w całości
Lubicie chodzic po cmentarzach, ja lubie. Jesli ktos jeszcze to mozna tu opisywac swoje przechadzki a czasem dawac jakies fajne fotki cmentarzy. Dzis akurat bylem sie przjesc i trafilem na cmenatarz. Lubie zwiedzac stare cmentarze chodzic alejkami i ogladac pomniki. Szczegolnie lubie chodzic w Zimę najlepiej wieczorem, wtedy jest calkowita pustka i spokoj
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Cmentarze, lasy, hałdy, bunkry nocą- to jest to. Najlepiej gdy idzie sie jeszcze z jedna osoba, ktora nakreca klimat do takiego stopnia, ze masz ochote uciec :lol:
Cmentarza nocą/późnym wieczorem jeszcze nie odwiedzałam i chyba się nie skuszę Kiedyś wracałam przez las w środku nocy, gdzie było dokładnie 0 oświetlenia, było nas około 10, a kolega zaczął nawijać o "Blair witch project". Prawie panika była
Jak dla mnie nic ciekawego żeby sobie tam spacerować, no może jedynie ciszy. Bardzo fajnie natomiast jest wybrać się na cmentarz wieczorem czy też nocą 1 listopada.
Dobra ja lubię cmentarze pod warunkiem [w tym miejscu wychodzi cała prawda o mnie ] że jest jakiś pogrzeb kogoś z b.b.b. dalekiej rodzinki bo wtedy prawie cała rodzinka [teraz piszę o tej bliższej] się spotyka po pogrzebie i jest całkiem fajnie [no przecież nie będziemy gadać o śmierci po pogrzebie, naprawdę pocieszyli byśmy tym najbliższą rodzinę zmarłego/zmarłej] a po za pogrzebami i ślubami bardzo rzadko możemy się wspólnie razem wszyscy spotkać.
A tak na przechadzki to lubię tylko cmentarz komunalny w Częstochowie bo jest niedawno założony i jest jednym z największych cmentarzy jakie widziałem [ale ja nie widziałem dużo cmentarzy więc pewnie w niektórych oczach wydawał by się malutki ] no i mało grobów jest i bardziej przypomina mi park bo jest pełno alejek a groby to tylko przy samym wejściu są więc po pewnym czasie zapomina się że to cmentarz.
Taifun napisał(a):cmentarz w zimie ładnie wygląda ale dziwi mnie alvaro , że zalozyles tak itemat. Ludzie nie lubią mówić o śmierci.
Każdy lubi co innego A skoro Gareth lubi cmentarze to widocznie coś w nich musi widzieć A poza tym dla mnie cmentarz kojarzy się bardziej z duchami, tajemniczośćią niż ze śmiercią. Może dlatego, że na razie byłam tylko na 3 pogrzebach i to kiedy jeszcze byłam mała
shiri napisał(a):dla mnie cmentarz kojarzy się bardziej z duchami, tajemniczośćią
Mi tez dotego nawet romantycznie tam czasem jest (wiem co powiecie ciagnac dziewczyne na cemntarz to nie najlepszy pomysl na randke, ale zdecydowanie oryginalny)
Gareth napisał(a):wiem co powiecie ciagnac dziewczyne na cemntarz to nie najlepszy pomysl na randke, ale zdecydowanie oryginalny
Ja raz byłam w nocy na cmenatarzu z kumplem, i może randka to nie była, bo to po prostu najkrótsza droga od jego domu do miasta ale mimo wszystko przyjemne to to nie było
ZQKB Come on girl, one last time let me know you're still alive! icon by mal_contentum
Ja pamietam jak chodziłem do pobliskiej dyskoteki to z kumplem rowerami wtedy jeździliśmy a że cmentarz był od tej dyskoteki jakieś 0.5 km a my do niej mieliśmy 3 km i jeszcze prawa jazdy żaden nie miał to rowery zostawialiśmy na cmentarzu aby nam nikt nie zakośił I zawsze były tam gdzie je zostawialiśmy
Ja cmentarze zabardzo nie lubie odwiedzać , no chyba , że jest Wszystkich świętych , cmentarze przypomianaja mi o śmierci nie tylko moich bliskich , ale także innych osób .
Nikola napisał(a):Kiedyś wracałam przez las w środku nocy, gdzie było dokładnie 0 oświetlenia, było nas około 10, a kolega zaczął nawijać o "Blair witch project". Prawie panika była
hehe zrobiłam taki numer raz kumpelkom bo błąkałyśmy się po lesie i akurat trafiłyśmy na opuszczony budynek, od razu przypomniała mi się wiedźma z Blair no i tak zaczełam je straszyć że aż sama siebie wystraszyłam a co do cmentarzy to lubie chodzić, bo lubie tą szczególną ciszę, pozwala mi głębiej zastanowić się nad swoim życiem.
Pobierz plik w całości
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p