As Locke plans a new strategy, Jack's group searches for Desmond
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
oj nie podobal mi sie ten odcinek Na wyspie wialo nuda.. W alternatywnej lini czasu Desmond zbiera wszystkich do kupy, ciekawe co chce zrobic ? Wysadzic ich zzeby sobie przypomnieli.. kurde nic nie kumam z tych lostow a za tydzien koniec.
SW Desmond jest creepy. Pewnie chce żeby sobie przypomnieli, może jak wszyscy sobie przypomną, to tamci na wyspie będą mogli zaobić Flocke'a? Nie wiem. Ale częśc już sobie przypomniała. Jack nowym Jacobem, przewidywalne. Uśmiałam się jak Sawyer powiedział: I thought he had a God complex before. Richard...to było bez sensu...co to w ogóle było? lol Evil!Ben is back! Ben/Danielle/Alex - takie nudnawe trochę. Ale śmieszny był tekst jednej z nich: Najwyżej Cię porwiemy. lol Ana Lucia! Sawyer/Kate mieli fajne sceny.
Jack Jeckobem - co za odkrycie Jednak scena przy ognisku fajna. I Hugo szczęśliwy, że nie został wybrany. Widmore zabity, Zoe zabita, Ryśek uszkodzony albo zabity. Ile tu trupów ostatnio. Jack szyjący Kate, prawie jak w pierwszym odcinku to Kate zszywała Jacka Najciekawsza akcja w alternatywnej linii - Desmond tłucze Bena a potem oddaje się w ręce policji i siedzi w celi obok Kate i Sayida I potem ta ich ucieczka z udziałem Anny Luciy. Teraz pewnie Hugo i Des zrobią coś żeby tamta dwója przypominała sobie życie z Wyspy. Nie zdziwiłbym się gdyby serial się skończył jak Smokey jakoś przenosi się do tej alternatywnej rzeczywistości i zostaje powstrzymany przez kandydatów albo Desmonda
I co ja mam powiedzieć? Że super hiper bohater Jack od razu wyrwał się, że chce być nowym Jacobem...
Pamiętam, że w połowie 4 sezonu pojawił się artykuł na temat tego, że jedyną osobą w gronie aktorów, która zna zakończenie serialu jest Matthew Fox. Uważam z perspektywy czasu, że było to niezbyt ciekawe zagranie ponieważ z odcinka na odcinek wszystko wskazywało na to, że to Jack zawsze był i będzie centralną postacią całego tego zamieszkania. Początek 6 sezonu potwierdził to założenie. Z drugiej strony ciężko się dziwić, no bo kto? Kate?
So this is the way it ends... Regardless of how we got here... One of the two killers in this cabin has to go away...
Oglądane: Sons of Anarchy, Dexter, Stargate SG-1, Castle, Supernatural, Fringe, Breaking Bad, Burn Notice Incoming: Justified, Modern Family
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p