The TARDIS materializes in what appears to be a kitsch 1980s hotel. However, the Doctor, Rory, and Amy soon meet three people who explain that the hotel's rooms and corridors shift without warning, each room contains their worst fears, and a Creature stalks the hallways, feeding.
-----------
Doktor zwolnił Amy - o ile na początku jak powiedział to dla żartu było fajnie tak końcówka średnio mi się podobała. Jednak znając ten serial sytuacja ta długo nie potrwa, a Rory nie nacieszy się nowym samochodem Sam odcinek był dosyć średni. Nie podobało mi się jak Doktor próbował zarwać nową towarzyszkę, a sam hotel mógłby być straszniejszy. Praktycznie wszystko było pokazane podczas zakończenie poprzedniego epizodu. Szkoda też, że nie pokazano co było w pokoju Doktora... no i fajna sytuacja z Rorym. No i nie był na skraju śmierci w tym odcinku
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
A dla mnie to jeden z lepszych odcinków ( których w tym sezonie jest bardzo mało), podobało mi się wszystko, strasznie ciekawi mnie co było w pokoju Doktora Rita jest świetna, fajnie by było jakby wkurzającą Amy na nią wymienili No, ale niestety...
A dla mnie to jeden z lepszych odcinków ( których w tym sezonie jest bardzo mało),
Mało w drugiej połowie sezonu. I nie są to odcinki złe tylko inne. Jak dla mnie Pierwsze 8 odcinków było wyśmienitych ( no może nie licząc średniego ... Black Spot i podwójnego z gangerami który był dobry plus).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p