Picking up immediately after the horrific plane crash on Wisteria Lane which claims the lives of several residents, the wives prepare themselves for their futures when they all black out and have "flash-forwards" of their lives in the next 10 to 15 years.
Pobierz plik w całościPost edytowany:dodanie filmu w pełnej wersji.
Pełna wersja filmu już dostępna na Vidoo. Otwórz film w nowym oknie i oglądaj do woli.
Jako że przywykłam już do świadomości śmieci mojego ukochanego Karla, nie rozpaczałam. Nie podobało mi się, że go ostatecznie przedstawili tylko w złym świetle. Żeby nie było szkoda postaci? Mi szkoda. Cholernie. Śmierć jednego dziecka bardzo mi się nie podobała I popłakałam się prawie jak Gabby przyszła do Lynette Ogólnie odcinek mi nie przypadł do gustu
A, sorry. Świetna scena jak Gabby usiłowała nakłonić Celię do płaczu Pomijając osobny fakt, że nie lubię córek obu, są dla mnie straszliwe i działają mi na nerwy :[
Popłakałam się przy wizji Lynette, jak ten jej syn zrobił kanapkę. Smutne tez bylo, jak Gaby mówiła, że nic w jej życiu nie zostało prócz tych castingów. Ogólnie za dużo spoilerów czytałam i sneak peeków oglądałam i nie byłam zaskoczona niczym. Lepiej teraz będę je omijać szerokim łukiem
2 Broke Girls || The Big Bang Theory || Modern Family Desperate Housewives || Dexter || The Vampire Diaries
Spodobała mi się nawet formuła odcinka: "Co by było gdyby...". Bardzo smutna i wzruszająca była wizja Lynette, szczególnie jak jej syn przemawiał na zakończeniu szkoły... Z drugiej strony szkoda mi było córki Gaby w tej wizji. Dobrze, że sama matka zdała sobie sprawę, że zrobi duży błąd. Karl odszedł w niełasce... pewnie Bree szybko o nim zapomni i wróci do ciołka Orsona.
Fajny pomysł na odcinek,ale ogólnie nie podobał mi się. Taki troszkę nudnawy,nic niewnoszący. Wizja Susan i Bree były najgorsze. Jedynie Susan w "puszystej postaci" Najlepsza i najbardziej dramatyczna wizja:Lynette. Mogła wstrząsnąć uczuciami widza(np.mnie;)) Początek wizji Gaby był boski Jej sposób,by Cylia zapłakała-bezcenny Mi też było żal Karla. Byłam pewna,że uśmiercą Orsona,a tu taki psikus:/ Nienawidzę Orsona. jest taki bezpłciowy;]
Mam nadzieję,że następny odcinek będzie o wiele lepszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Grupy społecznościowe
Reklama
download seriale online: rapidshare, napisy, megaupload, chomikuj, filmweb, torrent, megavideo
Zawarte na forum linki i napisy do seriali (download) znajdują się na serwisach: rapidshare, megaupload, torrent, hotfile, sendspace, chomikuj, speedyshare, megaupload, megavideo, peb.pl, hotfile
znajdziesz tutaj napisy do seriali, odcinki seriali, soundtracki oraz wiele innych rzeczy związanych z tą tematyką. Nie musisz odwiedzać serwisów megavideo, peb.pl, rapidshare - wszystko w jednym miejscu.
formaty seriali z napisami: avi, rmvb, soundtrack, torrent, scr, rar, zip, xvid, hdtv
seriale online takie jak: Prison Break, True Blood (Czysta Krew), Vampire Diaries, Lost (Zagubieni), Mentalist
download seriale online: rapidshare, napisy, peb.pl, soundtrack, filmweb, torrent, megavideo
ForumTV.pl to najlepsze forum ogólnoserialowe.
Napisy pl z pierwszej ręki, muzyka, soundtrack download, pobieraj serialowe hity rmvb, ściągaj odcinki z filestube, cały sezon, pliki torrent. Forum jest alternatywą dla peb.pl,filestube.com, ajo.pl,darkwarez.pl. Kategorie tvseries:
młodzieżowe, komediowe, sensacyjne, historyczne, amerykańskie seriale młodzieżowe, brytyjskie, polskie. Slogan Forum seriale to nasza pasja
Źródła download: seriesgringas, megaupload, rmvb, peb.pl, precyl.pl, odsiebie, chomikuj, darkwarez.pl, torrent, filestube.com
formaty i linki do plików: rar,hdtv,xvid,xor,torrent,p2m,p2p